Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék arcmodell?

Szerintetek lehetnék arcmodell?

2013. márc. 20. 22:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit fog változtatni rajtad az orrműtét, de most szerintem egy 10-es skálán 4-es az arcod jóindulattal
2013. márc. 21. 09:07
 12/28 A kérdező kommentje:
:D Oké, biztos a tied még a 4et se üti ;)
2013. márc. 21. 09:29
 13/28 A kérdező kommentje:

Egyébként, itt látni hogy elég gáz az orrom :

[link]

[link]

Jah, és ha valaki különlegességet akarok, rakok majd még fel az arcom másik oldaláról is :D

2013. márc. 21. 09:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Én írtam a 10-es skálán a 4-et. Szerintem csúnya az orrod, ami lehúzza az arcot, szóval lehet h műtét után jóval jobb lesz :). Egyébként képzeld bőven üti a 4-et, sőt a közelében sincs ennek a számnak :D. Őszinte véleményt írtam, nem kicseszésből. Magammal semmi bajom, 170 cm vagyok, 53 kg, 88-63-88, szóval teljesen elégedett vagyok magammal :). De amúgy tényleg lehet hogy nem csak kicsit fog számítani az a műtét. Szóval sok sikert hozzá!
2013. márc. 21. 10:08
 15/28 anonim ***** válasza:
29%

De szánalmas hogy próbálsz visszakozni :)

Azt hitted hogy majd mindenki elájul tőled de ez nem jött be és most a jó öreg "jaj amúgy nem is érdekel" taktikához folyamodsz. Nevetséges vagy,ha már kiteszed ide magad fogadd el a negatív kritikákat is.

2013. márc. 21. 11:42
 16/28 A kérdező kommentje:

Nevetséges vagyok? :D

Hát engem különösebben nem érdekel hogy mit irkáltok, tudtam úgyis hogy ezt fogjátok irni:)

Mindenkinek más tetszik....

Egyébként nincs bajom a 4es számmal :D Szeretek viccelődni, nem kell magadra venni :)

JaJa az orrom csúnya igen, de hát nem lehet mindenkinek szép:)

Meg hát szép se lehet mindenki....nem gondolom magam amúgy szépnek se beképzeltnek még mielőtt ezt irnátok. de köszönöm köszönöm ezeket a sok kedves szavakat :)

Puszi mindenkinek :DD

2013. márc. 21. 12:03
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ezért tettem ide ki magam!!!! Hogy negativ véleményeket kapjak!!! Ezt jól látod, és én ezt el is fogadom, unalmas mindig azt hallgatnom, hogy jaj de szép vagy, és ennek most igazán örülök, szóval jöhettek még ilyen minuszokkal, de komolyan!!!!Kiváncsi vagyok kinek mi nem tetszik szóval várom....:)
2013. márc. 21. 12:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Én semmi különlegeset nem vettem észre az orrában... De, ha ti mondjátok :)

A rövid hajjal nekem annyira nem tetszel. Amúgy jó! A legutolsó kép tökéletes :-)El bírnám viselni :D

2013. márc. 21. 14:37
 19/28 anonim ***** válasza:

Pedig én nem gondolom, hogy gáz lenne vele, egy átlagos nő, semmi ocsmány nincs benne.

(Második voltam.)

2013. márc. 21. 15:59
 20/28 A kérdező kommentje:
Hát Köszönöm, de az orrom tényleg egyedi, majd mutatok képet, és csak remélni tudom, hogy mütét után helyre áll....
2013. márc. 21. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!