Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék arcmodell?

Hogyan lehetnék arcmodell?

Figyelt kérdés
képet nem szeretnék feltenni.. modellnek túl alacsony vagyok,de sokan mondják,hogy nagyon szép az arcom,és nemhogy megpróbálnám mert modellkedésre alkalmas,egy miteszer sincs rajta.Hogyan lehetnék arcmodell,hova menjek?
2012. máj. 27. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Sehogy. Nincs olyan hogy "arcmodell"...A világ tele van nagyon szép, gyönyörű nőkkel akiknek nem csak az arcuk, de az egész testük és úgy ahogy van tökéletes, majd gondolod hogy pl egy sminkreklámba inkább egy "arcmodellt" hívnak holott bárkit hívhatnának ?Ilyen nincs. Pont ezért nincs olyan se hogy "fotómodell" , mert sajnos a fotomodell munkákra is a magas lányokat hivják...

Tapasztalat...

20L

2012. máj. 27. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
hacsak nincs olyan arcod mint adriana limának...akkor talán egy leheletnyi esélyed van "arcmodell"ként munkákat kapni, de azt se hiszem , mivel akkor hívják adriana limát . Remélem érted amit mondani próbálok.
2012. máj. 27. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ti rohadtul elvagytok tévedve :D az arcmodellnél az a fő,hogy szép legyen az arca.. a magasságával senki sem foglalkozik.Míg egy modellnek magasnak kell lennie,ez a lényeg.. nem az arcán van a hangsúly és nem minden esetben egy modellt fognak hívni,ha valami sminkkel kapcsolatos dolgot kell bemutatni.
2012. máj. 27. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettőt én kérdeztem. Elmondanád hogy mi a francnak kérdezel valami ha mindent jobban tudsz ?!! NINCS! ..olyan hogy arcmodell! Modell van! még fotomodell SINCS! kivéve ha valami celebecske vagy glammodel! és nívósabb modellügynökség fel sem vesz 176 centi alatt az adatbázisába!De nekem tök 8, próbálkozzál csak...
2012. máj. 27. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
mármint mind a kettőt én írtam.
2012. máj. 27. 17:17
 6/9 A kérdező kommentje:
nem mondtam,hogy mindent jobban tudok.. de biztos vagyok benne,hogy van olyan,hogy arcmodell :) attól,hogy neked nem jött be nem kell ilyen agresszívnek lenned és egyből másnak neki ugrani.
2012. máj. 27. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
figyu, igaza van az elsőnek, tényleg nincs arcmodell. jelentkezhetsz kis sz*r ügynökségekhez, de max. lehúznak. NINCS arcmodell. Az igazi modellek közül is vannak gyönyörűek, így ha sminkelni akarnak behívják őt.. minden parfümnek, krémnek igazi modell az arca, szal már bocsi, de az esélyed 0.
2012. máj. 27. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
nem voltam agressziv
2012. máj. 27. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem a gyakorikérdések.hu fogja neked elhozni az arcmodellséget, ami egyébként nincs is.

mármint, tényleg...

egyébként próbálkozhatsz ügynökségeknél de valószínűleg sajnos közlik, hogy nem téged keresnek, vagy nem is válaszolnak, a 172 cm általában a minimumok minimuma.

[link]

[link]

[link]

[link]

(persze ha arra gondolsz, hogy ilyen im-ben, meglepetésben, vagy százszorszép magazinban legyél a fura sminkelős rovatoknál, akkor lehet hogy van esélyed, de nem tudom megéri-e

van egy ügynökség, ők mindenkit felvesznek azthiszem, szóval nem valószínű hogy tőlük a vogue-ba kerülsz, de azért ha ennyire szeretnéd, próbáld meg.

persze kell csináltatni velük egy portfóliót, amit nyilván nem szívjóságból, hanem ropogós pénzért adnak:

[link] )

2012. máj. 27. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!