Szerintetek nagyon undorító a lábam?
ezt most már csak azért írom ki mert anyukám szerint szép formás,de az osztálytársaim szerint...nem mondok csúnyát.
Linkek:
megint a 2. vagyok
Tényleg ne fogyózz. A lábaid tökéletesek. Igaza van az egyik előttem válaszolónak, tényleg csak irigyelnek. :D
jajj kérdező... te nem kövérebb vagy hanem magasabb!
a 49 kg tökéletes a 162 cmhez. ha fogyózni kezdesz, akkor nem fejlődsz majd normálisan, aztán 3 év múlva azért fogsz feltenni kérdést a gyk-ra, mert nem lesz cicid.
Gondolkozz már, te lány!
A magasság/kiló ARÁNY számít, nem a kiló önmagában!
Ha te 49 vagy 162-höz, míg az osztálytársaid jó 30 centivel kisebbek, ugyanakkor csak 20 kilóval könnyebbek,
akkor TE VAGY A VÉKONYABB!
Szia kedves kérdező!
Nem tudom, hogy mondhatsz olyat, hogy "undorító"!
Rendkívül szépek, simák, szexisek a combijaid! (Fiú vagyok) Legyen egy kis önbizalmad! Akik rosszat mondanak rájuk, azok irigykednek csak legfeljebb, vagy csak simán bunkók!
Ha nagyon akarsz, akkor egy kicsit fogyókúrázz, de ne nagyon koplaltasd magad! Érdekelne milyen fogyókúrát választasz, ha elkezded mégis, és érdekelnének a fejlemények is hogy hogyan haladsz, írhatnál privit is, örülnék neki amúgy is, vagy ha biztatásra szorulsz, mert én viszont sokszor úgy érzem el kellene kezdenem, és fogyózhatnák együtt, csak nem tudom tényleg, hogy Te milyen módszer szerint akarnál, de szóval szerintem a lábaid nagyon is szuperek, szépek, szexisek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!