Mitől lehet ilyen undorító a lábam? :|
Figyelt kérdés
Már elég régóta ilyen pöttyös,pár hónapja elmentünk a bőrgyógyászhoz,adtak puhító krémet,mert dalacint,azóta avval kenem minden nap,de semmi változás:/
Szerintetek mit kéne még kipróbálnom hogy eltűnjön?
2012. jún. 28. 16:53
1/9 anonim válasza:
Fehér bőr... ez mindig ilyen lesz.
2/9 anonim válasza:
1 kg közepes szemű krumpli
6 tojás
10 dkg füstölt, paprikás kolbász
5 dl tejföl
2 tojássárgája
diónyi margarin
10 dkg szeletelt, füstölt szalonna (bacon)
3/9 Dia90' válasza:
Lehet, hogy valamire allergiás vagy, abból gondolom, h régóta ott vannak a pöttyök. Abban az esetben előbb azt kell megtalálni, h mi az allergia kiváltó oka (lehet, h allergiás vagy vmilyen öblítőre, vagy nagyon sokféle dolog lehet) és ha megvan az az anyag, akkor azt kerülni kell. Addig, amíg folyamatosan érintkezel vele, nem fog segíteni semmilyen kence sztem.
5/9 anonim válasza:
ne borotváld a lábad,hanem epiláld vagy gyantázd
6/9 anonim válasza:
A szőrtelenítéstől ilyen? Ne haragudj, de nem látom pontosan! Napoztasd, és semmi bajod nem lesz utána vele.
7/9 A kérdező kommentje:
nem szőrtelenítem a lábamat,szóval attól nem lehet.
amúgy annyira nem fehér,csak a képen látszik annak.
2012. jún. 28. 17:23
8/9 anonim válasza:
nekem sokkal rosszabb, csak megnyugtatásképp. az enyémen ilyen kihorzsolódás jellegű sebek vannak, amit nem a nadrág okoz.. és nemtudni mitől van.. szóval ez még istenes.
9/9 anonim válasza:
egyáltalán nem undorító!ha csak nekem is ennyi bajom lenne a lábaimmal,a szőrtüsző gyulladás nyomai még 1 év után sem múltak el,térdtől lefelé sok-sok folt,heg:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!