Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet ilyen undorító a...

Mitől lehet ilyen undorító a lábam? :|

Figyelt kérdés

Már elég régóta ilyen pöttyös,pár hónapja elmentünk a bőrgyógyászhoz,adtak puhító krémet,mert dalacint,azóta avval kenem minden nap,de semmi változás:/

Szerintetek mit kéne még kipróbálnom hogy eltűnjön?

[link]

[link]

2012. jún. 28. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Fehér bőr... ez mindig ilyen lesz.
2012. jún. 28. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
11%

1 kg közepes szemű krumpli

6 tojás

10 dkg füstölt, paprikás kolbász

5 dl tejföl

2 tojássárgája

diónyi margarin

10 dkg szeletelt, füstölt szalonna (bacon)

2012. jún. 28. 17:03
 3/9 Dia90' ***** válasza:
Lehet, hogy valamire allergiás vagy, abból gondolom, h régóta ott vannak a pöttyök. Abban az esetben előbb azt kell megtalálni, h mi az allergia kiváltó oka (lehet, h allergiás vagy vmilyen öblítőre, vagy nagyon sokféle dolog lehet) és ha megvan az az anyag, akkor azt kerülni kell. Addig, amíg folyamatosan érintkezel vele, nem fog segíteni semmilyen kence sztem.
2012. jún. 28. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem undorító.
2012. jún. 28. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
ne borotváld a lábad,hanem epiláld vagy gyantázd
2012. jún. 28. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
A szőrtelenítéstől ilyen? Ne haragudj, de nem látom pontosan! Napoztasd, és semmi bajod nem lesz utána vele.
2012. jún. 28. 17:20
 7/9 A kérdező kommentje:

nem szőrtelenítem a lábamat,szóval attól nem lehet.

amúgy annyira nem fehér,csak a képen látszik annak.

2012. jún. 28. 17:23
 8/9 anonim válasza:
nekem sokkal rosszabb, csak megnyugtatásképp. az enyémen ilyen kihorzsolódás jellegű sebek vannak, amit nem a nadrág okoz.. és nemtudni mitől van.. szóval ez még istenes.
2012. jún. 28. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem undorító!ha csak nekem is ennyi bajom lenne a lábaimmal,a szőrtüsző gyulladás nyomai még 1 év után sem múltak el,térdtől lefelé sok-sok folt,heg:(:(
2012. jún. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!