Olyan van, hogy valakinek egyszerűen nem szép a mosolya?
Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy a mosoly szépít, de szerintem nálam nem így van. Csukott szájjal még oké, bár a mimikai ráncaim egyre feltűnőbbek (pedig még csak 20 vagyok), de ha a fogaim is látszanak, az nagyon gáz. Egyszerűen nem szép a mosolyom, a fogaim furák (nem feltűnően, de nem szabályosak), a felső ajkam majdnem eltűnik, egyszerűen nem szép:D a fogorvos azt mondta, erre nem érdemes foszabályzót rakatni, így ki vagyok segítve. Na de egy szó is száz...szerintetek tényleg van, hogy az embernek egyszerűen nem szép a mosolya?2013. márc. 16. 10:43
1/3 anonim válasza:
Van ilyen, az enyém sem az, nem is mosolygok ha tehetem, vagy eltakarom a számat olyankor ha már nem bírom.
2/3 anonim válasza:
Már hogyne lenne? Anyámnak sem áll jól a bazsalygás, és ő csak egy a sok lehetséges példám közül. De szerintem a "mosoly megszépít" szlogent inkább úgy érthetik, hogy az őszinte, tiszta vidámság kiülése az arcon pozitív kisugárzást kölcsönöz. Egyedül arról feledkeznek meg, hogyha valakit utasítanak arra, hogy fülig érő szájjal járkáljon, az már nem lesz feltétlen természetes hatású (egyesek egész élethűen meg tudják oldani).
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy van_ Nekem is lehetne jobb, de nem az..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!