Szerintetek hogy nézek ki? Milyen alakom van?
Figyelt kérdés
Milyenek az adottságaim? Kéne valamin változtassak? és ha igen, min?
(166cm, 49kg)
2009. szept. 14. 21:18
1/26 anonim válasza:
jó alakod van, mondjuk szerintem pár kiló plusz jól állna.
2/26 anonim válasza:
Egyet ertek az elottem szoloval. :X:X:X jol nezel ki, de egy par kilo plusz jol allna
3/26 anonim válasza:
szerintem egészen okés, bár 1-2 plusz kiló tényleg nem ártana, női szemmel nézve :)
Ha pasi lennék, ugyanez lenne a vélemény
Amúgy a kép hol készült (persze ha publikus) mert nagyon ismerős...
22/L
4/26 A kérdező kommentje:
rudabányai tó...
nagyon szép hely :)
légyszi írjátok oda, hogy F/L, köszi
2009. szept. 14. 21:28
5/26 A kérdező kommentje:
egyébként én 18 vagyok
2009. szept. 14. 21:29
6/26 anonim válasza:
szerintem királyság. ehe, ehe.
F
7/26 Thurston válasza:
Alapvetően jók a génjeid, ahogy látom. Viszont akkor lenne nagyon jó alakod, ha kicsit több fehérjét vinnél be, és rátornáznál.
8/26 anonim válasza:
Bakker, akkor jól gondoltam hogy Rudabánya!!! Ott én is voltam még régen :) tényleg szép hely :) (bioszos gólyatábor volt amúgy...)
/Bocsi az off-ért - 21:27-es voltam/
9/26 anonim válasza:
ránézésre ez ígyisjó, ahogy van, nemfeltétlen szükséges az a pár kiló, csakígy olvasva h 49 kilo, ez tűnik elég ijesztőnek, de a képen nemtűnsz 49-nek.
10/26 A kérdező kommentje:
azért nem ilyesztő, mert a súlyomhoz nem társul valami hatalmas magasság...
2009. szept. 14. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!