Mi az erő jelképe? Tetováláshoz kell! (lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy tetoválást spanyolul a nyakamra (gerincem végére)
"Siempre sé fuerte" - " Mindig légy erős".
és szeretnék mellé egy pici motivumot, ami az erőt jelképezi. Utána néztem már, de nem találtam konkrétan semmit. Valaki tudna segiteni?
2013. márc. 13. 10:39
1/9 iostream válasza:
Számodra mi jelképezi az erőt?
2/9 A kérdező kommentje:
Hat az a baj hogy en sem tudom. ilyenre gondoltam, hogy kard esetleg, de az nem epp illik egy lanyhoz szerintem..
20/L
2013. márc. 13. 11:30
3/9 anonim válasza:
Én tuti sárkányt csináltatnék :D
4/9 A kérdező kommentje:
de egy sarkany szerintem nem igazan illik egy lanyhoz. Talatam 2 motivumot,ami a spanyol mitologiaban az erot jelkepezi,de nem tudom melyik illene oda:
2013. márc. 13. 13:59
5/9 anonim válasza:
Az erő SI-egysége a newton (jele N), ami kg·m/s²-tel ekvivalens
6/9 anonim válasza:
Miért ne illene a sárkány egy lányhoz? Ezt most hallom először. Az ilyen szimbólumok is csak akkor illenek hozzád, ha abban a kultúrában mozogsz.
7/9 iostream válasza:
És vannak lányos sárkányok is: [link]
Persze ez így nem erő jelkép, csak gondoltam megjegyzem.
8/9 A kérdező kommentje:
6-os valaszolo:apum spanyol,tehat 50%-ban enis az vagyok :)
7-es valaszolo: koszi,ez a sarkany tenyleg eleg csajos ;)
megy nektek a zold pacsi (y)
2013. márc. 13. 17:58
9/9 anonim válasza:
Szerintem a sárkány akkor is jó, rengeteg nőnek van sárkánytetoválása, és baromi dögösek. Amúgy sem hiszek a heteronormativitásban. De te tudod, nekem bármi jobban tetszik egy ilyen értelmetlen firkánál, mint amit linkeltél. De mondom, rajtad lesz, az a lényeg, neked tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!