Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az erő jelképe? (lent)

Mi az erő jelképe? (lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tetoválást spanyolul a nyakamra (gerincem végére)

"Siempre sé fuerte" - " Mindig légy erős".

és szeretnék mellé egy pici motivumot, ami az erőt jelképezi. Utána néztem már, de nem találtam konkrétan semmit. Valaki tudna segiteni?

2013. márc. 13. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:

úgy kerestél már rá hogy : erő szimbólum , power symbol(?) (esetleg próbálhatod más nyelveken hátha úgy könnyebben találsz)

És ha csak a szöveg lenne valami szép betűtípussal? Vagy mondjuk egy Napot? Egyébként tényleg nehéz olyat találni ami igazán jól jelképezi az erőt, és mégse bodonyul minta Nekem ami először eszmébe jut az erő szóról egyébként az a star wars :D

Azért remélem tudtam segíteni! :)

2013. márc. 13. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
bocsi előző válaszoló vagyok bodonyul- bonyolult
2013. márc. 13. 13:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Sok felekeppen probaltam,de nem nagyon talaltam. a szoveg mar magaban egyedi betutipussal van meg tervezve,csak a motivum kellene meg hozza. Igazabol talatam 2 kepet,ami a spanyol mitologiaban az erot jelkepezi,de nem igazan tudom, hogy illik-e oda?! keszitettem 2 rajzot rola:

[link]

2013. márc. 13. 13:57
 4/6 A kérdező kommentje:
amugy meg koszonom a segitseget ;)
2013. márc. 13. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem mind a 2 kép jó volna ! Nekem az első jobban tetszik , de a 2. se rossz! :)
2013. márc. 13. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Az erő jelképe Chuck Norris!!!
2013. márc. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!