Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudtok olyan motívumot,...

Tudtok olyan motívumot, amivel ki lehetne fejezni a hazaszeretetet? (Tetováláshoz kellene)

Figyelt kérdés

Nem szeretnék tucat mintát (Árpádsávos Magyarország, Magyar Hiszekegy felirat stb.), hanem valamilyen különlegeset, ami kapcsolódik a magyarsághoz, illetve erre utal.

Ha van ilyen ötletetek, kérlek segítsetek! Köszi:D

20/L.

2013. febr. 9. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
turulmadár? aranyszarvas, népművészeti motívumok, pl nekem tetszik nagyon a hímzés jellegű pávás motívum.
2013. febr. 9. 23:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, a népművészeti motívumok valóban szépek, még gondolkodok rajta!:)
2013. febr. 10. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

rovásírással egy erre vonatkozó idézet

nekem ez van a nyakamon:

[link]

(jobb alsó)

3as magyar szívlevél, bár ez elég konkrét :)

kalocsai, matyó minta, népmesék

2013. febr. 10. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
megvetalpat?
2013. febr. 11. 01:47
 5/5 anonim válasza:
nem tudom mennyire "elborult az agyad" ilyen téren, de pl egész hátas lánchíd, vagy ilyesmi?:) szép kidolgozva atomdurva. vagy a matyó motívumok szépek szerintem:)
2013. jún. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!