Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok rondább képeken?

Miért vagyok rondább képeken?

Figyelt kérdés
Akár hányszor fényképeznek sohasem sikerülnek rólam jó képnek, nem látom magam szépnek képeken. Pl.: ha bulifotó készül rólam nézem hogy milyen csúnya vagyok rajta te úristen. ha képen látnak azt mondják hogy nem vagyok szép, csúnya vagyok... Pláne a vakus képek a legrosszabbak. Élőben meg dicsérnek hogy milyen szép vagyok, meg ha tükörbe nézek szépnek is látom magam. Jó van olyan kép ami jól sikerül de kevés. Valamennyire zavar, bár inkább képeken legyen rondább mint aki képeken szép élőbe meg nem.

2013. márc. 11. 21:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jó csak olyan rossz hogy ha valaki meglát képen akkor az jut eszébe de csúnya az a csaj. élőben meg mondják hogy szép vagy :), hát ha szabadban fényképezem magam talán akkor a képeken nem vagyok annyira ronda :D
2013. márc. 12. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Így, ahogy olvasom a kommenteket az jön le, hogy többen is vagyunk így. Én is.:D
2013. márc. 13. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Kicsit off kérdés: ilyenkor beválik, ha dupla tükörben nézzük magunkat? o.O Mármint, a képek nyilván nem adják vissza a dolgokat (én is ebben a cipőben járok), de még mindig jobb, mintha képen lennénk szépek, és élőben rondák:D Szóval eredeti kérdés: ha megállsz a tükör előtt, és a fejed mögé teszel egy tükröt, akkor tükröződik a tükörképed, ergó elvileg úgy látnak mások is, nem? :O Vagyis valahol mintha ezt olvastam volna:) Mert hogy csak simán a tükör se az igazi, mert ott a fordított képed látod, a fényképező se, mert az csak egy pillanatot örökít meg, általában rossz fényviszonnyal, magadról meg pláne nem lehet szinte sose jót csinálni:( A videó se tökéletes, mert az csak egy objektív, nem olyan, mint az emberi szem. Szóval nem tudom. :D De ha vigasztal, én világéletemben így voltam vele, hogy szinte sose készültek rólam jó képek, max 100 darabból 1, HA jól sikerült :D
2013. márc. 13. 20:58
 14/15 A kérdező kommentje:
igen itt is a válaszadók többsége ahogy leírta, ős sem fotogén mint én. amúgy én sohasem szeretek képről megmondani hogy hogy néz ki pont emiatt.:)
2013. márc. 15. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van. A rólam készült fényképek 99%-án (főleg, ha mások csinálták) csúnyának látom magam, emiatt utálom, ha fényképeznek. A tükör előtt nagyjából elégedett vagyok magammal, meg sokan mondják élőben, hogy szép vagyok, de a fényképek így is nagyon el tudják venni az önbizalmam, főleg, hogy sokkal hangsúlyosabbak a képeken az előnytelen vonásaim :(

Szerintem bele kell törődnünk, hogy nem vagyunk fotogének. Nem szeret minket a kamera... nálam kölcsönös az ellenszenv, mivel utálom, ha lefényképeznek, főleg akkor, ha nem is tudok róla. Azok a képek sikerülnek mindig a legrosszabbul :( persze 1-2 viszonylag jó kép van rólam is, de az majdnem mind selfie...

2014. dec. 28. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!