Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jobban érzem magam smink...

Jobban érzem magam smink nélkül, mint sminkkel. Más is van így?

Figyelt kérdés

Nagyon enyhén sminkelem magam (szempillaspirál, színezett hidratáló, korrektor, színtelen ajakápoló), mert talpig sminkben nem vagyok önmagam.

A napokban végkép nem használtam semmit, és sokkal jobban éreztem magam, valahogy szebbnek is.

Más is van így?

Köszike a válaszokat! :)

2013. márc. 9. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak ritkán, mert ronda a bőröm. Ha éppen szép napja van, és normálisan néz ki nem hótt vörös meg foltos, akkor én is szépnek látom magam smink nélkül :D
2013. márc. 9. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Hétköznap én is a bűvös hidratáló-korrektor-szempillaspirál kombóval nyomom, persze alkalmakkor (randi, buli stb) hozzájön még 1-2 dolog, de a napi rutinsmink az ennyiből áll :-)
2013. márc. 9. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Én épp fordítva vagyok így.
2013. márc. 9. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is csak ennyiből áll a sminkem: korrektor, halvány pirosító, spirál, vékony szemceruza vagy a felső vagy az alsó szempillasoromra, ajakápoló. Néha, ha olyanom van, valami természetes színű (középrózsaszín, bézs) rúzs, de tényleg ritkán. Mondhatni azokat hangsúlyozom, amiket lehet, amiket szeretek magamon, nem festek olyat, ami amúgy nincs is, nincs más arcom, természetellenes színeim. Így érzem jól magam. Ha szép lenne a bőröm, dús és hosszú a szempillám, lenne természetes rózsaszín pír az almácskáimon, tuti nem lenne egy sminkcuccom sem.

19l

2013. márc. 9. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én fordítva érzek. Smink nélkül okádni tudnék magamtól, főként az öröklött ronda bőröm miatt van ez.
2013. márc. 10. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hétköznapra ennyi smink pont elég.
2013. márc. 10. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!