Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldökpiercingnél inkább...

Katy123789 kérdése:

Köldökpiercingnél inkább lövés, vagy szúrás? Melyik fáj kevésbé? Szalonba vagy kozmetikusnál? Illetve tudtok Győrbe valami olcsó, de jó piercingert? Durván mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Az az igazság, hogy szeretnék köldökpiercinget. 14 elmúltam, 15 leszek. Anyum megengedte, és mondta hogy el is visz, csak keressek valami normális, olcsó, steril szalont, vagy kozmetikust aki megcsinálja. De nem tudom, hogy melyik jobb..? A lövés vagy a szúrás? Melyik az, ami kevésbé fáj? És mennyibe kerül egy köldökpiercing csináltatás? /nem konkrétan az ékszer.., maga a szúrás!/ Valaki Győrbe esetleg valami jó helyet? És kozmetikusnál vagy piercingernél érdemesebb? Az ár nem lényeg.. Kifizetjük meg minden. Inkább a szakértés.. Az mindenhol ugyanolyan? Vagy a piercinger azért jobban csinálja? Amúgy a fájdalom köszöböm magas:) Köszönöm a válaszokat előre is!:DD /az nem érdekel, ha valaki szerint korai..!/

2013. márc. 7. 16:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szia én úgy tudom, hogy csak szúrni szoktak, mert az kevésbé roncsolja a szövetet:) Én amúgy 5 napja szúrtam magamnak. Nekem nem fájt, még úgy sem,hogy magamnak csináltam. Szép, csak egy kicsit be van pirosodva a lyuk körül, de ez ilyen szokott lenni.:)
2013. máj. 26. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
a Silver jó választás, én ott csináltatom a piercingjeimet és a tetkóimat is. Nagyon jó fejek,és precíz a piercinges is!
2013. jún. 11. 17:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. jún. 19. 12:00
 14/17 anonim válasza:
Én lövettem áprilisban, és kb 3 hónap után nagyon szép, igaz, sosem volt igazán begyulladva. Nekem nagyon tetszett ez a belövős technika, ugyanis teljes steril, addig sosem használt cuccal csinálták, és maga a piercing is ugyanilyen steril volt. Ráadásul a sterilsége miatt csak a bőrömmel találkozott először a piercing, nem fogdosták össze, stb. Szóval én mindenki másnak is ajánlom ezt a technikát, és azért mert lövésről van szó, nem kell arra gondolni azonnal, hogy olyan erővel megy, mint amikor a fülbevalót beütik (a piercinges tolja át a szerkezet tűjét a bőrön). :)
2013. jún. 26. 09:32
 15/17 anonim válasza:
Szia!Csináltattál már?Én nyáron csináltattam győrben a Baross úton a Körmendy Katalinnál,Mekivel szemben!Profi,4000-ért csinálra!
2013. okt. 7. 14:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)))
2013. nov. 18. 14:52
 17/17 anonim válasza:
Régi kérdés, de hátha nézi még valaki :) Én is több piercingemet csináltattam a Silver Tattooban Győrben és nem is mennék máshová. Ádám csinálja a piercingeket, nagyon ügyes, precíz, segít kiválasztani a neked legpraktikusabb ékszert, fájdalommentesen és gyorsan szúr. Nekem egy piercingemmel volt csak baj, az industriallal, (pedig amúgy sok van) mert a hajam gyakran beleakadt, de visszamentem, és rögtön segített megtisztítani a sebet, azóta, több év elteltével sincs semmi baja. Szóval tényleg jó szalon, tetoválásomat is szeretném ott csináltatni. Köldök piercingem is van, ez tipikusan az amit csak piercernél csináltatnék mindenki helyében, mert ő tuti nem rontja el, barátnőm kozmetikusnál csinálta, az övé el is fertőződött. Én is 15 voltam amikor csináltattam, anyum megengedte. Persze megkaptam haveroktól meg suliba mikor tesiórán felmentést kértem azokról a gyakorlatokról amin hason kellett volna feküdni, hogy szerintük korai, de én testem nekem nagyon tetszik. Azóta is megvan, pwdig már 22 vagyok és egyszer sem gyulladt be
2018. máj. 5. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!