Miskolcon hol vannak olyan szalonok ahol lőnek piercinget?
Figyelt kérdés
Mármint pontosan hol vannak? Azt hiszem a Plázában van tán Tattoo szalon ahol csináltatnak, de amúgy helyileg hol van és mi a neve az üzleteknek??
Esetleg aki itt Miskolcon csináltatott piercinget az hol és mi a véleménye arról a helyről?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 31. 16:40
1/5 anonim válasza:
Nekem a Vulkán-ba csinálták. 1villamosmegállóra van a tiszai pu felé a centrumtól. Leszállsz a villamosról és pont meg fogod látni.
2/5 anonim válasza:
Miskolc pláza a legjobb! Skin Workshop tattoo a neve a helynek. A vulkán szerintem egy forintot nem ér.. Nincs jó híre.. Én is a plázában csináltattam régebben is meg 2 hete is. 5500ft piercingel együtt! Remélem tudtam segíteni!:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a két választ.
Szerintem én is oda fogok menni, mondjuk addig még van idő,mert csak nyáron fogom megcsináltatni, de érdekel, h eleve hol lehet. :)
2013. jan. 31. 18:35
4/5 anonim válasza:
Vulkánt tényleg véletlenül se!
Amúgy a pláza jó, Peti rendes, kérdezhetsz bátran:) kicsit borsos az ár, de nekik is meg kell élni valamiből:P
5/5 anonim válasza:
4-es válaszoló, miért, mennyibe kerül a Plázában? És ki is cserélik, pl.: egy régebbről egy újabbra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!