Szerintetek szépek a magyar lányok?
Figyelt kérdés
Mostanában tényleg sok szép, főképpen 20 év körüli lányt láttam a lakhelyemen. Mindenkinek szépen meg van csinálva a haja, a sminkje és ennek tetejébe még nőiesen is öltözködnek! Az arcuk is nagyon szép, és most nem a platina szőke, agyon plasztikázott lányokra gondoltam...2013. márc. 4. 17:19
11/16 Outlook válasza:
# 10/10 Teljesen egyetértek veled!
12/16 anonim válasza:
Én nagyon sok szép lányt látok.
Akárhol vagyok,mindig akad jónéhány.(suli,sport,rendezvény stb..)
Jártam pl. Németországban,ott nincs ennyi jó.
13/16 anonim válasza:
Egyébként lehet ebben is valami.. :D amúgy nem hiszem, hogy rá lehet bélyegezni egy országra, hogy ott vannak a legszebb lányok.. Én voltam cserediák Svédországban, és rengetek különleges és szép lányt láttam.. Mindenhol vannak szép és kevésbé szép lányok. De ezen tényleg órákat, sőt napokat lehetne filozofálni, nem érdemes! :D
15/16 MaXxii válasza:
Igen szépek , csak nem hosszu távra (tisztelet a kivétel)
16/16 anonim válasza:
Nekem a svédek, németek pont nem jönnek be :D inkább a magyarok, vagy nagy-magyarországiak (kivéve a románok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!