Hogyan tanuljam meg elviselni hogy manapság minden nő giccses és mű a nagyvárosokban?
Főleg Pesten, de máshol is ritkán találni ilyet. Talán falvakban nem.
Nem csak a külsejük, az egész személyiségük és viselkedésük is egy színjáték. Mindenki csillivilli agyonmázolt optimista magamutogató, van amikor undorító dolgok is párosulnak mellé (drogok, káromkodás, igénytelen külső).
Vagy én vagyok a hülye, hogy szerintem érték, ha egy lány természetes, visszafogott és komoly?
Valahogy meg kellene szoknom, mert nagyon irritál.
Ezt kikérem többek közt magamnak és még sok nőnek.
25/N, Bp.
Tudom, most jön a régi nóta, hogy itt mindenki pont kivételes meg az összes ismerőse, meg akiket lát az utcán, de nem is nőknek tettem fel a kérdést.
Inkább hasonló helyzetű férfi társaimnak, akik nem közönséges ízlésűek, hanem kicsit többet várnak egy nőtől.
Kérem a nőket, ne fárasszanak ilyenekkel, hogy a prosti külsejűt keresem, ezért tettem fel ezt a kérdést. Egy minimális logikát alkalmazzatok már.
De úgy látszik értelmes válasz még mindig nem érkezett, csak kötekedni tudtok.
Jaj ne, a moderátor a divatba tette a kérdést, el vagyok átkozva. :D
Jó mindegy ide se fog érdemi válasz érkezni.
Én a természetesség híve vagyok de elmondom engem is szoktak cikizni a nők ugy megjegyzik milyen jó alakom van de miért nem veszek fel tüsarkút meg minek nem teszem ki a mellem ha már van? Meg minek nem festem a hajam? Dicséretnek álcázva szoktak cikizni. De engem nem érdekel. Amugy a legtöbb ilynek meg pothaja van mert a sok festestol mar elvékonyodott a sajatja.
Kivánom hogy talalj egy természtes nőt kérdező. Sajnos én is ezt látom ilyenek a nők ahogy írod többségre és szilikonmellük van meg mühaj müszempilla én sem értem ezt. Ne viseld el keress olyat aki természetesen is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!