Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is ronda vagyok :S?

Szerintetek is ronda vagyok :S?

Figyelt kérdés
Csak az igazat!!:S kép : [link]
2013. márc. 2. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy ronda. Ki mondott ilyen baromságot?
2013. márc. 3. 05:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó : szerintem vagyok az,de mások is beszólogatnak
2013. márc. 3. 08:27
 13/17 anonim ***** válasza:
nem vagy ronda, aranyos vagy :)
2013. márc. 3. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:
hát ebben a korban a szépeknek is beszólogatnak. nagyon gyerekese vagytok még,kis gonoszak ebben a korban.
2013. márc. 3. 15:02
 15/17 gungasam ***** válasza:
Feltételezve a természetes szimmetriát, megfelelően megnyerő az arcod.Fiatalosan sima , hibátlan,nem deformált és nem aránytalan rajta egyik szerv sem.Talán szép vagy ha a hibátlan szép.
2013. márc. 6. 18:11
 16/17 anonim válasza:
A kép alapján nem vagy az. De attól lehet, hogy az vagy XD
2013. márc. 12. 11:57
 17/17 EndRuw válasza:
Én szerintem is nagyon szép vagy.De nem lehet, hogy néha azért szólogatnak be mert megbántottad, szekáltad, vagy szimplán csak szivattad őket?A külsőd miatt szerintem senki ne piszkáljon mert tényleg szép vagy!És ha néha-néha valaki konkrétan a külsődre tesz negatív megjegyzést sz@rd le a rákba és csak a sok sok pozitíval törődj! :)
2013. márc. 23. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!