Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan mondanatok meg egy...

Hogyan mondanatok meg egy lanynak, hogy iszonyatosan eros izzadtsagszaga van?

Figyelt kérdés

Szolnatok-e egyaltalan? Eleg kenyes tema, mert megbantani nem szeretnem.

Normalis csajnak tunik, csak egyszeruen nem lehet megmaradni mellette.

Viszont nem ertem, hogy hogyan nem veszi eszre magat. Az ilyen eros szagot sajat maganak is meg kellene ereznie.

2013. febr. 27. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én úgy szólnék neki, hogy félrehívnám és megmondanám neki, hogy: "figyi, nem bunkózásból mondom és nem akarlak megbántani, de izzadtság szagod van.. azért szólok én, mert szimpatikus vagy nekem, rendesnek tűnsz és nem szeretném, ha ebből kellemetleségeid lennének a későbbiekben és valaki megbántana emiatt." stbstb, illeszt be a saját szavaid:D

én a legjobb haveromnak mondtam ezt meg anno. egyáltalán nem sértődött meg, sőt, később figyelt erre a dologra.

ha tényleg rendes az a lány, akkor nem lesz semmi gond.

2013. febr. 27. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy értelmes csaj akkor nem fog megsértődni ezen, hanem örül majd hogy szóltál neki. Magán nem mindenki érzi ezt.
2013. febr. 27. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én már szóltam be lánynak, hogy büdös. Megsértődött, de senki nem mert rajtam kívül jelezni neki, pedig mindenki rinyált, hogy kezdhetne magával valamit.
2013. febr. 27. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha olyan erős, ő is tisztában van vele, és lehet, tesz is ellene, csak mondjuk valami betegség miatt van ilyen erőteljes szaga.
2013. febr. 27. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert eloszor amikor talalkoztam vele, meg masodjara, akkor nem volt semmi. Csak azota. Az utolso harom talalkozasunk volt lelegzetelallito.
2013. febr. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!