Ha a testsúlyt a centihez mérjük, csak nálam nem passzol a kidobott eredmény?
Hello:))
Épp figyelgettem,hogy a legtöbb tini azt nézi,hogy súly-->centi.
Na de ez nálam nem is úgy van,és nem is úgy látszik. A centim,és a súlyom szerintem lenne rajtam
+17 kiló-->ami kinézetre esélytelen szerintem.
Vagyis legalább akin már van egy plusz 20-as az nem gyengén meglátszik,rajtam max van 6-7,de ha ebből levesszük azt,hogy lapos hasat nem is igen szeretnék inkább laposabbat akkor elmegy az 4-5-nek is...
Kb -17 kilóval szerintem vagy nem élnék, vagy mehetnék ilyen anorexiás divat felvonulásra,mert az még kinézetre is látszik rajtam,hogy rettentő sok lenne.
Majdnem 10 kilóval kellene többet leadnom,mint amennyit kb a testem engedne. Még úgy a 7 kiló lenne az, ami ha lemenne talán az 'oké,jó' kategóriába tartozna.
Viszont azt megfigyeltem magamon,hogy mikor estem egy hatalmasat,még akkor sem törött el a kezem,csak egy kiscsont repedt meg benne,más akinek rendes súlya van a mérleg szerint,a csontja is gyengébb,hamarabb eltörik/megsérül.
Akkor a csontozatom miatt dob rá ennyit a mérleg?
Eddig tökre elvoltam keseredve,de annyi önértékelésem van,hogy lássam,hogy 20 kiló azért 20 kiló,és annyi meg nincs rajtam.
+20 kilót már el sem lehet takarni,én pedig egy sima bőpólóval, eltudom tüntetni,hogy van hasam.
Van akinek ennyit 'csal' a mérleg?
ugyanígy vagyok a 70 kg-ommal. 174 magas vagyok, van rajtam felesleg, de senki nem merne teltkarcsúnak sem nevezni. Nem látszik rajtam. Nem a csontom nehéz, hanem széles, pl a csuklóm, a térdem vagy a mellkasom sokkal szélesebb mint az átlag, és itt szigorúan a bordáknál nézve.
amikor 65 kg vagyok akkor a mellem felett kinn van a bordám, meg a szegycsont teteje (anatómiából nem vagyok jó)
senki nem mondja meg, hogy hány kg vagyok, de most cél a 7 kg leadása (a vicc, h még ez sem feltűnő nálam mert annyira arányosan szedtem fel (az ujjaimtól a bokámig,,ott meg aztán 174 cm-en el tud oszlani (hála az égnek)
Amikor 58 kg voltam annyira vékony voltam, hogy orvoshoz vittek, mert annyira ne volt normális, mindenhol kilógtak a csontjaim (volt is baj)
Szerintem a mérleg az csak iránymutató saját magadnak, és az orvosoknak az esetleges gyógyszeradagoláshoz. Nem a súlyunk adja meg hogy nézünk ki...
Köszönöm a válaszokat:)
Na meg egyébként épp figyeltem,hogy nem rég mértek centit,és itthon még magasabb is vagyok,bár ez mondjuk a legkisebb,mivel látom magam.
Igen szerintem is mondjuk csak csontozattól függ.
Mondjuk én nem arányosan hizok,mert csípőmön látszólag semmi,és a hasam nagyobb,szóval,én csak gyenge helyekre hízok:D.
De nincs rajtam +17 max 7:D:)
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!