Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Beszélhetek róla neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélhetek róla neki?

Figyelt kérdés

Válnak a szüleim, és azt hiszem, hogy erről muszály vagyok valakivel beszélni, de az egyetlen ember ilyen téren csak az a csaj, aki bejön nekem, 3 hete ismertem meg, de már elég szoros barátság van köztünk, amiről tovább szeretnék lépni egy párkapcsolatba. Szerintetek milyen hatással lenne rá, ha elhívnám valahova, hogy tudjak neki beszélni róla? értékelni fogja a bizalmamat, vagy csak szimplán egy nyápic rinyagépnek fog tartani?

16/F

2012. júl. 18. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

ebben a fázisban én nem hozakodnék elő ilyesmivel semmiképp.

nem rinyálás amúgy,de értékromboló lehet a szemében,plusz egyenlőre nem rá tartozik.

2012. júl. 18. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

> értékelni fogja a bizalmamat, vagy csak szimplán egy

> nyápic rinyagépnek fog tartani?

Hát szerintem az utóbbi.

2012. júl. 18. 05:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te érzed mennyire befogadó a lány ilyen téren. Inkább beszélj vele minthogy magadba roskadj! Főleg ha mással nem tudod megosztani az érzéseid! 25/L
2012. júl. 18. 06:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan beszélhetsz neki róla, de ne támadd le az életeddel, és zúdíts rá mindent, és ne csak erről szóljon minden, ha szóba kerül esetleg, hogy ők hogy élnek, akkor te is meséld el, veletek mi van, és persze őt is hallgasd meg, lehet neki is vannak gondjai.
2012. júl. 18. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én imádtam, hogy mikor még ismerkedési fázisban voltunk a barátommal, megmutatta a verseit, meg beszélt arról is, hogy meghalt egy barátja, meg hasonlók.

Én örültem, hogy ennyire bízik bennem, és nagyon jól esett.

Azóta eltelt 2 év, és még mindig együtt vagyunk:)

2012. júl. 18. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!