Az ciki, ha még az 50 kg-ot sem értem el soha?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen tudok hízni, mindig is zavart, hogy kicsi, könnyű csontozatú és vékony vagyok.
Hála a kemény edzéseknek és tömegnövelő étrendnek, már összejött a 48 kg a 160 centimhez.
20/L
2013. febr. 26. 22:54
1/8 anonim válasza:
50 kg vagyok a 172 centimhez és én sem érzem már kellemetlennek. Tinikoromban zavart, akkor minden zavarja az embert :D A te adataid pláne nem vészesek szerintem. Mondjuk az izom nehezebb, mint a zsír...:D
2/8 anonim válasza:
Nem értem mi bajod ezzel, normális a súlyod a magasságodhoz. Én 45 kg vagyok és 165 cm. Nem vagyok vékony sem. Pl ezt ruhákban lehet jól mérni, L-es nadrágot, M-es felsőket hordok. Az a túl vékony aki XS-es cuccokban jár.
25L
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de sportolj csak tovább, abból baj nem lehet. Jók az adataid, dögös leszel ;)
4/8 anonim válasza:
160 centihez nem olyan vészesen kevés a 48 kiló, csak arra vigyázz, hogy kevesebb ne legyél!
5/8 anonim válasza:
Miii? Zavar? :O Akkor add nekem :$ Én sohasem leszek kicsi, könnyű csontozatú és vékony... max sportos és izmos, mert 173 cm vagyok és 58 kg, és most hordok XS-es ruhákat, mégsem vagyok "törékeny" :(.
6/8 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én 172 vagyok és edzéssel értem el az 53 kilót, előtte 51 körül voltam. Voltam én 55-56 is, és akkor sem voltam kövér, de sokkal jobban érzem magam 53 kilósan, úgyhogy nem érdekel, ha mások szerint "anorexiás" vagyok.
7/8 anonim válasza:
mióta is edzel? illetve nem ártana tisztázni h számodra mit takar a tömegnövelő étrend...mert nálam 2g/tskgnyi fehérjét illetve 4g/tskgnyi szénhidrátot naponta.igaz még csak 3 hónapja edzek de már (szintén 48kgról) feljöttem 56ra.pedig én is ritka nehezen tudtam tömeget felszedni.szóval sztem az étrendeddel nincs vmi rendben.
19/L
8/8 anonim válasza:
Nem. Én sem voltam még soha 50kg, a 165centimhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!