Vélemények Sütő Enikő modelliskolájaval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mitt kell csinálni? Milyen sűrűn kell menni? Kőnnyü bekerülni? Milyen divatbemutatòk vannak,hol? Lett valakibôl "valami" a tanfolyam végén? Ajánl castingoknak a suli végen? Vagy egyâltalàn vmi ilyesmi vagy csak megkapod az oklevelet, a portfoliot és ennyi azzal màr neked kel megkeresin az ügynőkségeket es nem kell fizetni portfoliot csak eldöntik hogy kellesz vagy nem??2013. febr. 26. 18:16
2/4 anonim válasza:
én tőlük még csak gyenge minőségű, használhatatlan képeket láttam. időnként felbukkan náluk egy-egy jobb csaj, de ez kb véletlen. mindenkit felvesznek, aki hajlandó fizetni nekik. és ha elmész egy ügynökséghez, kezdhetsz mindent elölről. inkább kérd meg anyukádat, hogy csináljon rólad pár szép képet smink nélkül, egy egyszerű felsőben, és küldd el 5-6 jobb pesti ügynökségnek, mint az attractive, a face, a visage, a maverick, vagy a vm vagy az art, ők majd megmondják, milyen vagy, és ha kell, megtanítanak az alapokra.
3/4 anonim válasza:
Ugyanazt tudom tanacsolni mint az elozo valaszolo! Velemenyem szerint az egesz penzkidobas, hiszen ha a tovabbiakban el akarsz menni egy neves ugynoksegre, majd ugyan ott fogsz tartani, mint azelott..ha bekuldod a keped egy modellugynokseghez es latnak benned fantaziat, ugyis behivnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!