Melyik a jobb, szebb model szerintetek? Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 23:04
1/19 anonim válasza:
Ez nem kérdés Palvin Barbara de egy képet nem ártott volna linkelni mert a legtöbb válaszoló azt se tudja kikről van szó. és lusták lesznek rákeresni
Palvin Barbara
Mihalik Enikő
Barbinak sokkal természetesebb barátságosabb arca van szerintem gyönyörű szép.
Enikő nagyon karakteres. Viszont engem nem fog meg, nem tetszik. És híradóba mikor mondták hogy megszavazták a legjobb magyar modellnek, meg végre beadta a derekát és levetkőzött. Valahogy ezt a kettőt összekötöttem. Már nem tudott újat mutatni csak a melleit mutogatni. Hát nálam ezzel lealacsonyította magát mint modell.
3/19 anonim válasza:
Palvin Barbi smink nélkül is gyönyörű, Mihalik Enikő meg azzal együtt is ijesztő számomra.
6/19 anonim válasza:
szerintem Mihalik Enikőnek különlegesebb arca van, Barbi pedig hétköznapi értelembe vetten is nagyon szép
8/19 anonim válasza:
Palvin Barbara!Egyszerűen valami gyönyörű.15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!