Melyik a jobb, szebb model szerintetek? Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 23:04
11/19 anonim válasza:
Palvin Barbara :D ö a példaképem :D
12/19 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Mihalik Enikő a JOBB modell. Palvin hétköznapi értelembe véve szép, de nézzétek már meg kifutón, totál O-lába van. Ne gyertek légyszives a támadó kommentekkel, én így gondolom és kész :) Bár igaz hogy Barbi is elég szép eredményeket ért el, de azt hiszem Enikőnek még mindig szinesebb a porfolioja. De őszintén, én őket igazán nem hasonlítgatnám egymáshoz, Palvin Barbara egy 18-9 éves éves fiatal modell, Enikő pedig már sok-sok éve a szakmában van, topmodellnek számít (ha nem szupermodellnek?!).
13/19 anonim válasza:
Naná, hogy Palvin Barbi, hisz ő smink nélkül is szép, sőt, természetesebben a legszebb, ő a pédaképem, és szerintem Magyarország gyöngyszemének is mondhatjuk, hoszen sikert sikerre halmoz :)
15/19 anonim válasza:
Enikő tipikusan modellszépség.Ezt úgy értem, hogy egy modellnek nem kifejezetten kell szépnek lenni(lásd Kate Moss).Barbi meg igen,ahogy előttem mondták, hétköznapi értelemben szép.
16/19 anonim válasza:
Palvin Barbi szebb,bájosabb arcú viszont nagyon átlagos. Gyönyörű de az ucán elmennék mellette. Enikőnek nagyon karakteres az arca igazán modellnek való.Modelleknek nem fontos hogy szépek legyenek najó fontos de fontosabb hogy az arcuk legyen különlegesebb. Barbiba semmi extra nincs,mért fedeték fel?
Mindegy a lényeg hogy Barbi szebb ,de átlagos is.
17/19 anonim válasza:
Szerintem Enikő. Barbinak nagyon ellenszenves arca van. Bocsi emberek.
18/19 anonim válasza:
Ja és arról nem bezsélve hogy szebb, képzettebb jobb az izlése és karakteresebb is.
19/19 anonim válasza:
Enikő. Tényleg sokkal karakteresebb és különleges.Palvin Barbara nekem nekem kicsit ellenszenves is és olyan 'kislányos'(mondjuk ez nem meglepő, mert csak 19 éves). ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!