Fiúk! Bejön ha egy lánynak műkörme van? Csajok! Ti szeretitek? Nagyon gyengíti a körmötöket?
2013. febr. 22. 20:04
11/21 Joy Turner válasza:
,,A statisztika azt mutatja..."
Nem tudtam , hogy a KSH csinált ebben a témakörben felmérést. Képzeld, én is diplomás vagyok. És van műkörmöm. Atya gatya.....
12/21 anonim válasza:
Nyilván statisztikája csak a KSH-nak lehet, valóban! Képzelem milyen diplomád lehet..
13/21 anonim válasza:
Kedves 12, akkor mutasd meg a statiszkikádat... ha már ilyen okos vagy :D gondolom tudod mi az a reprezentatív minta, szórás, stb... ha fejben létezik csak ez a statisztikád nyilván mindennap ott állsz az egyetemek meg nagyvállalatok környékén a világ minden részén, és nagyban jegyzetelsz :D
Ez kb olyan mintha azt mondanám h fiúk közül akinek zselézve van a haja az nem diplomás :D
14/21 Joy Turner válasza:
Azt sejtem, hogy olyan diplomám van, amilyen neked nincs.
15/21 anonim válasza:
Én azért örülök neki, hogy nincs olyan diplomám, amilyen neked. Nem szeretnék gyorsétteremben dolgozni.
16/21 A kérdező kommentje:
Szépen elkalandoztunk :D
2013. márc. 2. 14:49
17/21 Joy Turner válasza:
Ja, meg elrugaszkodtunk a realitás talajától. Hogy miből gondolod, hogy gyorsétteremben dolgozok..... Rejtély.
18/21 anonim válasza:
Az eszedből gondolom te szerencsétlen. :D
19/21 Joy Turner válasza:
Mi alapján szűrted le az agyi kapacitásomat? Ez nagyon érdekelne. Tudod még egyáltalán, hogy min kezdtünk el vitatkozni, vagy csak nem bírod ki, hogy ne ugass? Tipikus primitív faszparaszt vagy.
20/21 Joy Turner válasza:
Lesüllyedtem a te szintedre szégyen szemre. Biztos mindenki hülye, te vagy az etalon, a tökéletes. Többet nem fogok válaszolni a kommentjeidre. Béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!