Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Bejön ha egy lánynak...

Fiúk! Bejön ha egy lánynak műkörme van? Csajok! Ti szeretitek? Nagyon gyengíti a körmötöket?

Figyelt kérdés

Nem 80 centis és szuperextrémre gondolok. :D

pl: [link]

[link]

[link]

2013. febr. 22. 20:04
1 2 3
 11/21 Joy Turner ***** válasza:

,,A statisztika azt mutatja..."

Nem tudtam , hogy a KSH csinált ebben a témakörben felmérést. Képzeld, én is diplomás vagyok. És van műkörmöm. Atya gatya.....

2013. febr. 27. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Nyilván statisztikája csak a KSH-nak lehet, valóban! Képzelem milyen diplomád lehet..
2013. febr. 27. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 12, akkor mutasd meg a statiszkikádat... ha már ilyen okos vagy :D gondolom tudod mi az a reprezentatív minta, szórás, stb... ha fejben létezik csak ez a statisztikád nyilván mindennap ott állsz az egyetemek meg nagyvállalatok környékén a világ minden részén, és nagyban jegyzetelsz :D

Ez kb olyan mintha azt mondanám h fiúk közül akinek zselézve van a haja az nem diplomás :D

2013. febr. 28. 15:13
 14/21 Joy Turner ***** válasza:
Azt sejtem, hogy olyan diplomám van, amilyen neked nincs.
2013. márc. 1. 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Én azért örülök neki, hogy nincs olyan diplomám, amilyen neked. Nem szeretnék gyorsétteremben dolgozni.
2013. márc. 1. 17:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Szépen elkalandoztunk :D
2013. márc. 2. 14:49
 17/21 Joy Turner ***** válasza:
Ja, meg elrugaszkodtunk a realitás talajától. Hogy miből gondolod, hogy gyorsétteremben dolgozok..... Rejtély.
2013. márc. 4. 19:27
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Az eszedből gondolom te szerencsétlen. :D
2013. márc. 4. 20:08
 19/21 Joy Turner ***** válasza:
Mi alapján szűrted le az agyi kapacitásomat? Ez nagyon érdekelne. Tudod még egyáltalán, hogy min kezdtünk el vitatkozni, vagy csak nem bírod ki, hogy ne ugass? Tipikus primitív faszparaszt vagy.
2013. márc. 5. 16:25
 20/21 Joy Turner ***** válasza:
Lesüllyedtem a te szintedre szégyen szemre. Biztos mindenki hülye, te vagy az etalon, a tökéletes. Többet nem fogok válaszolni a kommentjeidre. Béke!
2013. márc. 5. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!