Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves lányok miért szeretite...

13 éves lányok miért szeretitek hordani a Tangabugyit:?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 23:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
jaj, már megint itt vagy?
2013. jan. 11. 23:29
 2/13 A kérdező kommentje:
te miről beszélsz most vagyok it először még nemvoltam it soha.
2013. jan. 11. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

akkor egy másik

az se jó

2013. jan. 11. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
én nem szeretem....inkább francia bugyit hordok, az nem öreges, de nem is r*bancos :)
2013. jan. 11. 23:39
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert kettévágja a fingom, így két irányba szállhat.
2013. jan. 11. 23:40
 6/13 anonim ***** válasza:
14%

Utolsó

Imádlak hogy megröhögtettél te is :') már könnyezik a szemem xD ja bocsi a bal oldali fingod ideszállt bekönnyeztem tőle :'D

2013. jan. 12. 00:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Még mindég jobb a tangámat hordani,mintsem a bátyám gatyáit hordjam.

Most komolyan:

Azért mert kényelmes és olyan lácsi rajtam.

2013. jan. 12. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
bevág mint a szar, és kényelmes? fiú vagyok, szal nemfogom érteni... egyáltalán nem jön be a tanga... hordjon sima bugyit, vagy franciabugyit a csaj, az utóbbi még sexibb is...
2013. jan. 12. 00:40
 9/13 anonim ***** válasza:

8-as, minden megszokás kérdése. Ha megszokja az ember, már nem is érzi. Én pl. azért kezdtem tangát hordani, mert a normál bugyi mindig bement a sggembe, és folyton ráncigálni kellett. Az sokkal idegesítőbb, amikor egy nagy textlidarab vág be, mint az a vékony. Másrészt sokkal többen hordanak tangát, mint bevallják, érdekes módon, sose látok bugyivonalat a fiatal lányoknál-nőknél, pedig a legtöbbön feszülős cucc van.

Nem tudom, hogy hány pasi van, akinek bejön a bugyivonal, főleg, ha az illető nőnek még félbe is vágja a sggét, mert kicsit szorosabb. A tangást megnézik a bugyivonalast meg besorolják az öregek közé.

2013. jan. 12. 12:23
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

ha normális méretű tangát hordasz ,akkor nem vág be, vagyis valamennyire bevág nyilván a fenéknél, de meglehet szokni a tangát. Egyébként ki nem sza*ja le egy 1

éves milyen fehérneműt hord, senkit se érdekel hogy mit hordasz a ruha alatt,az a saját döntésed.

mondjuk én nem 13 éves vagyok(hanem idősebb) ,de én azért hordom mert ha valami feszülős sort vagy szoknya van rajtam akkor nem látszódik át semmi, ugyértem az elég gáz mikor rajtad van egy szoknya és a bugyivonal (sima bugyi van az illetőn és nem tanga ,a tanga nem látszódik át ) átlátszódik ,na az számomra idegesítő látvány,ilyenkor a hideg futkos a hátamon

:)

2013. jan. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!