12.13 lányok miért szeretitek hordani a tangabugyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:54
1/12 anonim válasza:
mert a kis hülyék azt hiszik azzal jobb lesz.
2/12 anonim válasza:
Amiért mindenki más gondolom, mert kényelmes. Most azért, mert 13 évesek nem hordhanak vagy mifene? 18/L
3/12 anonim válasza:
Talán nem hordhatunk?Szerintem jóféle dolog:D
13l
4/12 A kérdező kommentje:
Kényelmes nektek
2011. júl. 19. 19:27
5/12 anonim válasza:
Nem,egyértelműen azért hordjuk,mert kényelmetlen. :)
13l
7/12 anonim válasza:
Annyira szerintem nem kényelmes, hogy a kislányok is ezt hordják:/
Emlékszem, milyen röhejes volt, amikor áltsuliban, tesóira előtt az átöltözésnél azt láttam, hogy az egyik lány hétfőn még Minnie egeres literest viselt, másnap meg már csipkés tangabugyit.
8/12 anonim válasza:
Én csak akkor hordom ha az nap tesióra van, mert idegesít hogy a bugyi kilóg a dresszemből, ezért veszek fel tangát hogy ne legyen ilyen gondom. Normál öltözködésnél is csak akkor veszek fel ha éppen nincs kéznél tiszta. 14/L
9/12 anonim válasza:
Én nem szoktam, nincs is, de én úgy hallottam h a tanga dörzsöli a vakbélt és nem tom milyent kárt okoz..12L
10/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, a vakbeledet biztos nem dörzsöli a tanga xD
(Én 15 éves korom óta hordom, és egyszerűen csak azért, mert gyűlölöm, mikor a bugyi vonala átlátszik, vagy oldalt/alul ketté vágja a seggemet. Az nem szép látvány:-D)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!