Fiúk! Bejön ha egy lánynak műkörme van? Csajok! Ti szeretitek? Nagyon gyengíti a körmötöket?
Én se szeretem, sőt, kifejezetten utálom. A párom szerencsére sokkal intelligensebb attól, hogy ilyet hordjon.
24/F
Nekem semmi bajom vele. Valamelyik kifejezetten tetszik. Ha meg már arról van szó, akkor értékelem, hogy ad magára egy lány, inkább akár 5 méteres műkarom mint csontig rágott vagy épp koszos körmök. Persze azért a legjobb ha nem esnek túlzásokba. Legyen ízléses. Lehet picit hosszabb is, de abból is van ízléses, de túl hosszú már ne...
Amúgy Joy Turner-rel maximálisan egyetértek. Aki a körme alapján ítél meg egy lányt, az csakis önmagát minősíti.
Én nagyon nem örülnék ha ilyen apró tulajdonságaim alapján ítélnének meg.
A statisztikád pedig elég rossz, nem tudom voltál e már olyan egyetemen ahol sok a csaj (pl. Corvinus) a nagyrészüknek műkörme van. Jó persze a könyvmolyoknak nincs. Vagy például jártál e már komolyabb cégnél, és figyelted e már a nők kezét. Azt kel hogy mondjam, hogy azok a nők akik üzleti életben dolgoznak, vagy csak egyszerűen sok emberrel találkoznak nekik ez is alap. Elég hátrányos lenne ugyanis egy tárgyalásnál, ha ronda a keze.
De higgyétek el, a legtöbb férfinak egyrészt marhára nem számít, másrészt általában észre se veszi, h műköröm vagy igazi. Én kicsit különc vagyok mert az elsők között van amit megnézek egy nőn h ápolt e a keze.
22/F
Én lány vagyok, és nagyon imádom. :)
Én pl egyszerűen utálom megnöveszteni, formára reszelni, és lakkozgatni a körmömet (méghozzá egyszerre vagy 3-4 fajtával, hogy tökéletes legyen), túl unalmas. Pláne maximum hetente megismételni ezt, de inkább 3-5 naponta.
Lényegesen egyszerűbb, szebb, és kevesebbet is kell törődni vele, ha 3-4 hetente elmegyünk manikűröshöz, és ő megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!