Mennyibe kerül egy modell portfolió készítése? Vagy egyáltalán, ha csak profi fotóssal szertenék jó képeket csináltani? Tudtok ajánlani is? Kösziii
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 20:57
1/9 anonim válasza:
Hát, a modell portfólió olyan 80ezertől a végtelenségig terjedhet. Átlagosan ha jól emlékszem olyan 100-120 körül van. Ha csak sima képeket akarsz profi fotóssal, akkor azt talán 20ezerből is meg lehet oldani.
2/9 anonim válasza:
Ismerősöm tesójának 60ezer volt 40 kép modellportófiló, bár engem nem nyűgöznek le azok a fotók pláne ennyi pénzért:P
3/9 anonim válasza:
Keress TFCD fotózást is vállaló fotóst, akkor ingyenes.
4/9 anonim válasza:
nekem 50-ezerért csináltak 78 képek nagyon jók prófi fotóssal de nem volt fodrász meg sminkes de nem saját ruhába voltam hanem hoztak!! egyik ismerősöm 20-ért csinált 180 képet jók meg különböző hátterek voltak ő debrecenbe csináltatta és pedig nyiregyházán a timy's modell ügynökségnél
5/9 anonim válasza:
én most csináltattam, nagyon durván jók lettek a képek!!! Én a viennfashionnál voltam! Életemben nem láttam még magam ennyire szépnek, nagyon elégedett vagyok, és 60ezerbe került csak!!!!
Keresd a Vivit
6/9 Varga Veronika87 válasza:
Barátnőm 20 000-ért csináltatott az artscan modelsnél, nagyon szép képek lettek!
7/9 anonim válasza:
Vera! Sztem ez nem egy minőségi portfólió itt azt artscan-nél....
8/9 Varga Veronika87 válasza:
Voltam jó néhány helyen már, olcsó és drága portfóliókat is készíttettem már. Az olcsó helyeken nagyon rossz minőségű képek készültek rólam, kivéve ott! Amúgy a honlapjukat nézted? Remélem nem a fehér hátteres képeket értetted portfólió képek alatt, mert azok csak tesztfotók.... :-)
9/9 Varga Veronika87 válasza:
Mellesleg a Playboy illetve CKM nevű csúcsminőségű újságok képkorrekcióit és retusálásait is ők csinálják.... :D Szóval szerintem eléggé értik a dolgukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!