Michelberger Dorina szép és jó nőnek számít?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 11:03
21/30 anonim válasza:
ez mar tenyleg a no comment kategoria... Szomoru ez...
22/30 anonim válasza:
Kalman Szilvi instagram oldalan volt tegnapig egy video, amin megveri a Bako Dianat, mert az összefeküdt a Ricsivel. :D Örjöngve cibalta, rugta ököllel verte, a földön taposta. Nagyon vicces volt, ahogy a ket prositiualt összeverekedett a f...on. Mondjuk sejtettem, hogy ez a Szilvi nem egy agytröszt, mert olyan ostoba tekintetet regen lattam, mint az öve, hiaba szep lany. De azert ezen en is meglepödtem, hogy ennyire alpari. Sajnos nem tudtam a videot lementeni.
23/30 anonim válasza:
Azt én is láttam, azóta már nincs fent. Amúgy az a bakó akárki nem barátnője neki? Mintha láttam volna közös képet róluk, nem ő videózott? Amúgy meg nem mindegy neki, hogy az a maffiózó kivel fekszik le? Szerelemről itt szó nincsen egyik oldalon sem.
24/30 anonim válasza:
Napiszaron fent van a videó, ott azt írják, hogy ezt a dorinát veri. Oda is megy pár csávó, hogy hagyják abba, de a videózó r*anc annyit tud kinyögni, hogy "ne nyújjá' hozzá" és ezt pofázza folyamatosan :DD
25/30 anonim válasza:
Nem a Michelle Dorinat veri, hanem Diana Bako-t. Aki szerintem szinten prosti amugy. De erdekes, hogy az összes prosti ilyen, Mónika show színvonal, ölnének a fa...ért
27/30 anonim válasza:
Alpári egy qrv@. Dehat ilyen az élet, őt is megunták. 😃
28/30 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy elvileg mar nin egyutt az m richarddal, merthogy ezt írták, akkor hogy lehet, hogyegint olyan kepet rak fel amin egy s merci cabrioval pozol? Azt csak ugy orokbe adta neki? Vagy mar rogton nem akkora az utalat ha kapott egy kocsit vezetgetni? Kvara nem ertem 😂😂
Nagyon komoly lehet az az "eljárás" is amit inditottak ellene ugy latszik.
29/30 anonim válasza:
Szerintem ez a magamutogatás csak a konkurenciának szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!