Nagyon kövér vagyok? Kép lennt
Figyelt kérdés
Holnaptól elkezdek fogyókúrázni, addig csak kíváncsi voltam ,hogy mit gondoltok a testalkatomról. Combból, fenékből, és hasból szeretnék főként fogyni, mert tudom hogy van felesleg...
Nagyon vészes? hány kilót kéne leadnom
170 cm magas vagyok, nem merek mérlegre állni:D
19/L [link]
És egyébként a képet közvetlen vacsi után csináltam, és sokat ettem :D
#vcvc
2013. febr. 18. 21:44
21/23 anonim válasza:
10 kilót nem fogsz tudni fogyni. Egyrészt nincs rajtad annyi fölösleg közel sem, másrészt ha elkezdesz intenzíven sportolni, akkor izmot fogsz felszedni, ami szintén súly.
Én nem ajánlanám a fehérjeturmixot. Fuss, végezz kardioedzést és emellett erősíts.
22/23 anonim válasza:
10 kilot felesleges, 5 eleg lesz.
23/23 anonim válasza:
Felülésektől pont semmit nem fogsz fogyni. Kicsit fuss, gyalogolj, az átformál valamennyire, annyi elég is lenne neked szerintem :) A zoknidba pedig beleszerettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!