Szerintetek már kövér vagyok? Ez már nem sexi? A hasam túl nagy? KÉP
2013. febr. 9. 15:25
1/11 anonim válasza:
nem vagy kövér, de van egy kis hasad... mondjuk nem értem, hogy miért kell ilyen minitopot felvenni, ha ennyire kilátszik a hasad.
2/11 anonim válasza:
Nem vagy kövér, viszont ezek a ruhák nem előnyösek neked.
4/11 anonim válasza:
Nagyon előnytelenül öltözködsz, mintha 1 számmal kisebb lenne a ruhád. Semmiképp se hagyd szabadon a hasad.
5/11 anonim válasza:
Cigányéknál már csak így megy... has kilóg, de a ribancpózolás kell.
6/11 anonim válasza:
Lepontozhatsz, akkor is vicces a "sexi" szó.:D
7/11 anonim válasza:
Nem vagy kövér, DE egyáltalán nem szexi, hogy egy-két számmal kisebb ruhákba préseled magad, és így mindenhol csak gyűrődik, meg kiflittyen mindened...
Megfelelő méretű ruhákban szexi lehetnél.
9/11 anonim válasza:
Gondoltam nem birja valaki megállni hogy beszoljon a barna szinéért.Pedig a kérdés másrol szolt...Latom szep hosszu hajad van!Szerintem csini vagy de a hasadat takard inkabb.Mert nem all jol.a.haspolo.Az a farmer is elönytelen..Amugy a kövérségtöl tavol vagy.Àltalànos a tested.Hány éves vagy?Biztosan.fiatal hohy könnyen leadj 3-4 kilot sporttal.
10/11 anonim válasza:
bazzeg.... FIGYELJ! Ha te jól érzed magad a bőrödben nincs semmi gond! ELSŐSORBAN magadnak kell tetszened, majd utána másoknak. Ha pedig zavar, hogy van egy kis hasad, akkor fogyókúrázz, vagy csak eddz kicsit! [am szerintem cuki a pocakod ;) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!