Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? Kép lennt

Nagyon kövér vagyok? Kép lennt

Figyelt kérdés

Holnaptól elkezdek fogyókúrázni, addig csak kíváncsi voltam ,hogy mit gondoltok a testalkatomról. Combból, fenékből, és hasból szeretnék főként fogyni, mert tudom hogy van felesleg...

Nagyon vészes? hány kilót kéne leadnom

170 cm magas vagyok, nem merek mérlegre állni:D

19/L [link]

És egyébként a képet közvetlen vacsi után csináltam, és sokat ettem :D

#vcvc
2013. febr. 18. 21:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nekem 10 kiló a terv :-)
2013. febr. 18. 23:16
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem jó alapalkatod van, nem kell sokat formálni rajtad, csak picit..

Sztem futás vagy úszás heti 2x-3x(ha eddig nem sportoltás rendszeresen) és simán lemegy a pocid, meg ami kell..

Sztem így is csini vagy!:)

Ja meg a "sokat ettem"-eket "eleget ettem"-re és lassabb evéstempóra visszafogni!:)

2013. febr. 19. 06:39
 13/23 anonim ***** válasza:
nem kell fogynod, ennyi kell hogy legyen egy lányon, nőn
2013. febr. 19. 07:46
 14/23 anonim ***** válasza:

ha te eldöntötted, hogy 10 kilót akarsz fogyni, akkor mi a tökért kérdezősködsz itt?

mi volt a célod a képed feltevésével? te tudod legalább? akkor lennél őszinte

sovány leszel, nem csinos. ha meg sport és 10 kiló fogyás, akkor egy fiús piszkafa leszel. nézd, vagy pár fiú, akinek az jön be, akkor azoknak tedd fel s kérdést.

megint egy fölösleges kérdés...

2013. febr. 19. 08:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, csinos vagy, esetleg 2kg a csípődről. Nekem is a csípőm a problémás, oda megy rögtön, de ha kicsit is odafigyelek semmi gond.

Olyan cuki, hogy a csípődet is véletlenül behomályosítottad :)Pont az lehet szerintem, ami elégedetlenné tesz, de hidd el, nagyon sokan boldogok lennének ilyen alakkal.

24/l

2013. febr. 19. 09:17
 16/23 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy kövér, inkább 'puhány'. bocsi a megfogalmazásért, de ezen csak feszesíteni, formásítani kell sporttal!
2013. febr. 19. 09:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy kövér, teljesen jó alakod van. Jó, a hasadon van egy kis felesleg, na és? A combod nekem kifejezetten tetszik. Inkább kezdj el sportolni, attól rengeteg fogsz formálódni. Ha ebből fogynál, akkor nagyon vékony lennél. Én a helyedben izmosítanék kicsit, de így is tök jó vagy szerintem

21L

2013. febr. 19. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kéne fogyókúráznod,az alakod nagyon jó így.Csak sportolj,pl. csinálj felüléseket esténként.
2013. febr. 19. 16:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Alapnak teljesen jó, most kezdj el aktívan sportolni. Arra figyelj azért, hogy ne csak zsírégető jellegű, hanem izomfejlesztő gyakorlatokat is csinálj, attól lesz szép formád, ha lemegy a babaháj :) Ja, és célzott fogyás nem létezik, hiába csinálsz mondjuk felüléseket, attól csak a hasizmod lesz erősebb, de a zsír ugyanúgy ottmarad vagy minden más helyről is jön le.
2013. febr. 19. 16:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem vagy kover, nekem kimondottan tetszik az alakod! Ne fogyokurazz! Sportolj! Csinalj feluleseket, mert inkabb ott kene fogynod, de ott sem torveny.
2013. febr. 19. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!