Lenne pár kérdésem tőletek. (: Először is nagy orrom van és egyszerűen nem birom elviselni. Jó alakom van de az arcom nem valami szép szerintetek csúnya egy lányba ha nagy az orra? 14 éves vagyok és annyira szégyellem.
Nekem is nagy orrom van, tényleg nagy! 2-3 éve iszonyatosan szenvedtem tőle. Addig észre sem vettem, amíg 4 éve az egyik barátom azt nem mondta, hogy de nagy orrom van. Akkor én nem láttam olyan giga nagynak, viszont azóta nőtt és nagyon sokáig magamra sem bírtam nézni. Azóta próbálom elfogadni és nem törődni vele, de alig várom, hogy megcsináltathassam :D
19/L
nem az orrod miatt nem jön veled össze, hanem mert érzi rajtad a görcsölést, hogy nincs önbizalmad
nekem is mondták egyszer, hogy nagy az orrom, pont olyan, aki nagyon tetszett, mégis járt velem :D
nekem is van egy osztálytársam, akinek tökre jó alakja van, meg minden, de nagy az orra, de észre se vették neki, és kb. mindegyik fiú körülötte legyeskedik....
Úgyhogy fogadd úgy el magad, ahogy vagy, ne akarj olyannak kinézni, mint amilyenek a plasztikázott p.csák, de tényleg! Ha meg egy fiú az orrod miatt nem járna veled, akkor nem is tetszettél neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!