Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni hogy...

Tudnátok nekem segíteni hogy min változtassak és hogyan?

Figyelt kérdés

Család barátok ismerősök állandóan azzal jönnek hogy "csinos és vékony vagy térj már észhez" meg " ha így haladsz anorexiás leszel" én mégis borzasztóan érzem magam a bőrömben és ha visszanézek egy fényképet vagy ha csak a tükörbe nézek egy husigolyót látok és úgy érzem csak azért mondják azt amit mert szeretetből meg mert jóban vagyunk és így nehéz hinni mert még ha nekem lenne igazam se mondanák meg...

így rátok bízom magam hisz vannak esetek amikor nincs is jobb tanácsadó egy ismeretlennél :D nyugodtan mondjátok meg ha egy disznónak találtok vagy hülyének hogy ezt hiszem BÁRMIT nem kell hogy kíméljetek az igazságtól! nagyon sokat segítenétek ezzel nekem, tényleg főleg ha még pluszba elláttok pár tanáccsal hogyan változtassak:)

szóval ez lennék én ( illetve az általam problémásnak talált területek )

[link]

2013. febr. 17. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked nem fogynod, hanem izmosodnod kell! Járj el kondizni csinálj súlyzós gyakorlatokat, nézz utána a dolgoknak.. de fogyásra nincs szükséged :) Igazából így sincs veled gond, de mivel magadnak nem tetszel szerintem jobban fogod érezni magad feszesebben :)
2013. febr. 17. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Sportolnod kellene.

Attól, hogy fogysz még nem fogsz jól kinézni. Tartás kell.

2013. febr. 17. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkettőtöknek!:)
2013. febr. 17. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az én ízlésemnek eléggé vékonyka vagy. Ha nem tetszel magadnak járj el sportolni, de fogyni nem kell, sőt szerintem híznod kéne egy 5 kilót minimum.
2013. febr. 17. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Sem fogyni, sem hízni, csak sportolj egészséges táplálkozás mellett. Alapnak szép, kellemes mennyiségű izommal nagyon formás tested lesz és te is sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben :)
2013. febr. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!