Hogyan változtassak az étkezésemen hogy karcsúbb legyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kis felesleg a csípőmön, a hasam nem teljesen lapos, egy nagyon kicsit van rajta de írtó puha a hasam, ezért szeretnék majd felülésezni, meg tornázni,hogy formáljam magam, és a hájat onnan ledolgozzam. Hallottam, hogy az étkezésen is kell változtatni és miben? A húst nagyon szeretem. Koplalni nem akarok, nem szeretnék rosszul lenni. Heti 2× van táncom ilyenkor nem megyek haza , csak este jövök haza olyan fél 10 kor és éhesen jövök így eszek, de hogyan osszam be h jó legyen?
köszi:) 16L
49 kiló/162 cm
2012. máj. 19. 11:31
2/2 anonim válasza:
Egy: nem kell lemondanod a húsról csak azért mert diétázni akarsz. Amikor este hazaérsz egyél gyümölcsöt v. joghhurtot, olyan ételeket amik könnyűek viszont egy időre teltségérzeted lesz tőle. Kettő: 16 évesen egy átlagos lány kb. 55-60 kiló. Te durván alatta vagy ha jól látom. Szerintem fogadd el önmagad, de ha nem megy fogadd el a fenti tanácsaimat. És nem kell lemondanod a húsról mert az fele annyira nem hízlaló mint a tésztafélék. A te döntésed! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!