Nagyon ronda vagyok, hogyan lehet ezt elfogadni? 14/L
Köszi a válaszokat.
16.Tudom hogy csak úgy tudnál tanácsot adni ha küldenék képet,de bocsi,inkább nem küldök,hidd el nem akarnád látni.
17:Köszi,de tényleg az vagyok sajnos.
18.Használok alapozót,nagyrészét eltakarja a pattanásaimnak,de elég sok nagy van és azokat nem.Régebben volt önbizalmam,de pont a beszólásoktól tűnt el mára teljesen.A hajvasalás jó ötlet,köszi.Hagyni szoktam megszáradni a hajam,de nem sokat segít.
19.Én örülnék neki a legjobban ha csak úgymond játszanám a agyam és szép lennék,de sajnos nincs így.
20.Köszi a tippeket,kifogom próbálni a sószappant is amit írtál.Örülök hogy sikerült végül összeszedned a pénzt a fül műtétre.Remélem,nekem is sikerülni fog majd,és persze a 2.-es hozzászólónak is.
Énis hasonlóan érzek mint te, konkrétan utállom magam :)
mondjuk most pattanásokkal és miteszerekkel hál' Isten nem küzdök annyira, én minden este hintőporral kentem be a vizes arcom, és nekem sokat használt :)
Szia! Jó rég tettem már ki ezt kérdést,nem is hittem hogy még most is ír ide valaki :D
Utolsó,nem mondom hogy biztos szép vagy stb,mert nem láttalak,és ez így csak vigasztalásnak tünne,és hát ha mondanám sem hinnéd el mint ahogy én sem hittem :D
Jó hogy én írom,pedig én sem akartam,de esetleg küldesz privátban képet? És akkor tudok véleményt mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!