Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ronda vagyok, hogyan...

Nagyon ronda vagyok, hogyan lehet ezt elfogadni? 14/L

Figyelt kérdés
Nem megváltoztatni akarom,mert nem tudom, csak aránylag elfogadni.Képet nem rakok ki,egyszer egy másik ilyesmi oldalra már raktam ki.Írták hogy vágassak új hajat,szedessem ki a szemöldököm,de amúgy se vagyok csúnya csak átlagos.Amiket írtak megcsináltam,de egyáltalán nem lettem szebb.Azzal meg nem érek semmit ha interneten azt írják hogy átlagos/szép vagyok,ha az életben mindenki az ellenkezőjét mondja.Nagy az orrom,eláll a fülem,a hajam állandóan összevissza,mitesszeres az orrom és kicsit felette is,a bőrőm pattanásos.Utóbbiakkal bőrgyógyászra/kozmetikusra nincs pénzünk,már ilyen kencékkel kísérletezgetni sem mert 1 és fél évig ezt csináltuk,de anyum egyedül nevel,nem keres sokat és már nincs erre pénz hogy próbálkozzunk mindenféle kencével

2013. febr. 16. 23:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

16.Tudom hogy csak úgy tudnál tanácsot adni ha küldenék képet,de bocsi,inkább nem küldök,hidd el nem akarnád látni.

17:Köszi,de tényleg az vagyok sajnos.

18.Használok alapozót,nagyrészét eltakarja a pattanásaimnak,de elég sok nagy van és azokat nem.Régebben volt önbizalmam,de pont a beszólásoktól tűnt el mára teljesen.A hajvasalás jó ötlet,köszi.Hagyni szoktam megszáradni a hajam,de nem sokat segít.

19.Én örülnék neki a legjobban ha csak úgymond játszanám a agyam és szép lennék,de sajnos nincs így.

20.Köszi a tippeket,kifogom próbálni a sószappant is amit írtál.Örülök hogy sikerült végül összeszedned a pénzt a fül műtétre.Remélem,nekem is sikerülni fog majd,és persze a 2.-es hozzászólónak is.

2013. ápr. 28. 18:19
 22/30 anonim ***** válasza:
Nekem kérlek küldj képet.Ha akarod priviben leírom,hogy miért csak nekem :)
2013. ápr. 28. 20:01
 23/30 anonim válasza:
Nem kell semmiféle kenőcs, hidd el!Igyál meg naponta 2L vizet LEGALÁBB! Szépen ki fog tisztulni az arcod.A többi tulajdonságoddal nem tudsz mit kezdeni ilyen vagy fogadd el magad.
2013. júl. 31. 13:08
 24/30 anonim ***** válasza:
Figy ha ez vigasztal, en voltam a suli egyik legrondabb kislanya es felnottkoromra olyan szep no lettem hogy nem tudok ugy vegig menni az utcan hogy min percenkent 10en ne szolitananak le :) 31 evesen szebb es fiatalosabb vagyok barkinel akit korabban irigyeltem hog ymilyen szepes nepszeru lany stb. Mara mid 70-80 kg-s szethizott megrondult haziasszony. Tolem meg a diakomat kerik ha alkoholt vagy cigarettat akarok venni pedig nemreg multam 31. Szted?? :D Majd szep leszel te is, ne aggodj. Ez az egesz kulso dolog valtozik. Meghozza nagyon :P Varj turelemmel.
2013. aug. 15. 00:00
 25/30 anonim válasza:

Énis hasonlóan érzek mint te, konkrétan utállom magam :)

mondjuk most pattanásokkal és miteszerekkel hál' Isten nem küzdök annyira, én minden este hintőporral kentem be a vizes arcom, és nekem sokat használt :)

2013. aug. 30. 16:22
 26/30 Neodolinda válasza:
Egyet értek a 3. válasz adójával. Tényleg (!!!) azokból a lányokból lesznek később a legszebb nők akik eleinte nem tűntek ki... :) 14 vagy, mire 20 leszel bolondulni fognak érted a fiúk látatlanban is! Csak arra vigyázz, hogy most ne hidd el - még magadnak se - az ilyen negatív dolgokat, hogy "ronda vagyok" stb... mert ha sokat mondogatod később nem fogod meglátni az ellenkezőjét!
2014. máj. 27. 20:15
 27/30 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te nem lehetsz csúnya,mert én vagyok a világ csúnyája,és ezt mindenki bevallja nekem!(:
2016. júl. 5. 18:38
 28/30 A kérdező kommentje:

Szia! Jó rég tettem már ki ezt kérdést,nem is hittem hogy még most is ír ide valaki :D

Utolsó,nem mondom hogy biztos szép vagy stb,mert nem láttalak,és ez így csak vigasztalásnak tünne,és hát ha mondanám sem hinnéd el mint ahogy én sem hittem :D

Jó hogy én írom,pedig én sem akartam,de esetleg küldesz privátban képet? És akkor tudok véleményt mondani. :)

2016. júl. 6. 01:48
 29/30 anonim válasza:
Szia! na hogy állsz magaddal? c:
2017. aug. 8. 20:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy mi a helyzet. :)
2017. aug. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!