Nagyon ronda vagyok, hogyan lehet ezt elfogadni? 14/L
a srácok sokszor észre se veszik a nagy orrot, ami gyakran csak a mi fantáziánkban olyan nagy. :)
remélem neked is beválik a krém. :)
11.Lehet hogy van igazság benne,mert nekem se mondta még senki hogy nagy orrom van,kivéve a rokonaim.XD
12.Kipróbálom ezt a szappant is.A sport is jó ötlet,legalább lefoglal.A hajam alapból eltakarja a fülem,de nem takargathatom egy életre mindenki előtt pl barátok,meg ha majd lesz akkor a barátom előtt.+Tesi órán muszáj felgumiznom a hajam,szóval ott meg mindenki látja.
Ez nem 11-esnek és 12-esnek szól hanem a többieknek hogy míg ezeket ki nem próbáltam ne írjanak más dolgokat amik hatásosak lehetnek mert végén már vagy 10 lesz írva egyszerre,és mindet nem tudom megvenni.XD
#2-es vagyok,
Ha küldesz priviben képet, megmondom a véleményem, tényleg, de csak így tudok segíteni, h hogyan hord a hajad stb. tanácsokat/tippeket adni.
(Am lehet h csak bebeszélem magamnak ezt az egész elálló fülű dolgot mert oldalt nagyon rövid a hajam szval nem tom)
Hülyeség.
A tökéletlenségeink tesznek minket tökéletessé. :)
Nekem is mitesszeres az orrom, és a környéke + az állam, nappali eltakarásához csak egy jó alapozó kell, és meg is van oldva.
Az elálló füledet eltakarhatja a hajad.
Az orrodra is vannak különféle sminktippek. Mondjuk nekem is elég nagy, de emiatt nincsenek önértékelési problémáim. Ha van önbizalmad, akkor mindenki szépnek lát majd, ez főleg tőled függ.
Pattanásokra is van megoldás (akár házi is), különben is, 14 vagy, ez ilyenkor természetes.
A hajadat pedig vasald, vagy kezdj vele valamit. Pl hajmosás után hagyd, hogy természetesen száradjon meg, akkor nem fog összevissza állni, meg szálldosni.
A KÉRDEZŐNEK és a 2. HOZZÁSZÓLÓNAK:
Ha túl lesztek a tini korszakon, el fognak múlni a pattanások. Addig is egyetek sok zöldséget és gyümölcsöt, de ne egyetek zsíros ételeket, sőt a margarint is jobb száműzni az étrendből. Nálam is ez működik. Ezen kívül nagyon ajánlom a Himalája sószappant, jót tesz a pattanásos bőrnek, már 2-3 nap után látszik a hatása.
Egyébként az elálló fülre csak a fülplasztika nyújt végleges megoldást. Legyetek türelemmel, én is 35 koromban műttettem meg a füleimet, akkorra szedtem össze rá a pénzt. De megvalósítottam azt, amire már én is 14 éves korom óta vágytam. Férfi létemre nem szégyellem, azóta szuper jól néznek ki a füleim, már nem kell szégyellnem a füleimet, és nem csúfolnak miattuk! Kitartás, fiatalok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!