Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tulságosan izzadok elegem van...

Tulságosan izzadok elegem van a sok feketébol valaki segitsen. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Annyi mindent kiprobáltam a vishitol kezdve mindent de semmi nem használ izzadok ha itthon vagyok akkor semmi de ha valaki vendég jon már egybol nem értem az egészet.Folyamatosan feketében járok és annyira rossz már tobbszor megkérdezték hogy miért a válasz is ciki:(

Hová tudnék elmenni mit tudnék csinálni a borgyogyász felirt valami port de attol még csak rosszabb lett.

2013. febr. 12. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez vált be:Solutio antisudorica.Nem tudom próbáltad e már.Gyógyszertárban lehet venni pár száz forintért vény nélkül.Ez egy ecsetelő.Elég erős,ha bekenem,utána több napig,hétig nem izzadok.
2013. febr. 12. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Valami vizsgálat nem ártana, ha nagyon izzadsz az nem normális semmiképp. Ki kéne deríteni mi okozza. Egészségesen étkezel, nem vagy elhízva??
2013. febr. 12. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Solutio antisudorica. nekem is ez vált be! :)

lehetséges hogy csípni fog de meg lesz a hatása! nekem már az első alkalom után csodát tett!

2013. febr. 12. 16:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat sajna nekem nem jott be a Solutio antisudorica mikor eloszor használtam azt hittem égetni fog meg hasonlo de ha boven tettem rá akkor sem tortént semmi változás talán elso nap de aztan ugyan ugy izzadtam :(

26éves vagyok és amiota csak az eszemt tudom izzadtam még télen is nem vagyok elhizva sem most 61kg vagyok de voltam 51 és akkor is zzadtam ugyan ugy.Nagyon kinos.Milyen kivizsgálásra tudnék még elmenni mert a borgyogyász semmit nem tudott segiteni valami kencét és port irt fel de rosszabb lett a helyzet :(Gyulolom hogy felveszek egy polot és már csurom vizes nyáron meg még rosszabb.Orulnék ha én is tudnék hordani szines dolgokat.Botoxot semmiképp nem szeretném

2013. febr. 12. 16:39
 5/8 Penszy ***** válasza:
Az exodor sprayt próbáltad már?Én is ugyanígy voltam mint Te ,és ez segített csak.
2013. febr. 12. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem,még nem de ma olvastam a neten hogy sokaknak bevált.Magyar termék?Kaphato.e kulfoldon?

Jaj nagyon remélem hogy segiteni fog nekem is ha megtudom venni kulfoldon.Ma vettem egy deot a rexonátol egy friss kiadás maximális védelem az a neve.

2013. febr. 12. 23:17
 7/8 Penszy ***** válasza:
Igen ez magyar termék.Úgyhogy nem tudom hogy juthatnál hozzá külföldön.Esetleg webpatika ,ami szállít külföldre is.
2013. febr. 13. 08:33
 8/8 anonim válasza:
Én is nagyon izzadós vagyok és már sokmindent kipróbáltam. És szerintem ezek a tv-márkás cuccok közül egyik sem jó. Nekem a legjobb az Odaban volt (4-5000ft patikában) ez sem 100%, de ettől már "tudsz létezni" és a legjobb mind közül. Ettől kicsit gyengébb olyan 20%al, de a második legjobb az Exodor (800ft). Én most télen az utóbbit használom, mert olcsobb, de nyáron már lehet gyenge lenne.
2013. márc. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!