Tulságosan izzadok elegem van a sok feketébol valaki segitsen. Mit tehetek?
Annyi mindent kiprobáltam a vishitol kezdve mindent de semmi nem használ izzadok ha itthon vagyok akkor semmi de ha valaki vendég jon már egybol nem értem az egészet.Folyamatosan feketében járok és annyira rossz már tobbszor megkérdezték hogy miért a válasz is ciki:(
Hová tudnék elmenni mit tudnék csinálni a borgyogyász felirt valami port de attol még csak rosszabb lett.
Solutio antisudorica. nekem is ez vált be! :)
lehetséges hogy csípni fog de meg lesz a hatása! nekem már az első alkalom után csodát tett!
Koszonom a válaszokat sajna nekem nem jott be a Solutio antisudorica mikor eloszor használtam azt hittem égetni fog meg hasonlo de ha boven tettem rá akkor sem tortént semmi változás talán elso nap de aztan ugyan ugy izzadtam :(
26éves vagyok és amiota csak az eszemt tudom izzadtam még télen is nem vagyok elhizva sem most 61kg vagyok de voltam 51 és akkor is zzadtam ugyan ugy.Nagyon kinos.Milyen kivizsgálásra tudnék még elmenni mert a borgyogyász semmit nem tudott segiteni valami kencét és port irt fel de rosszabb lett a helyzet :(Gyulolom hogy felveszek egy polot és már csurom vizes nyáron meg még rosszabb.Orulnék ha én is tudnék hordani szines dolgokat.Botoxot semmiképp nem szeretném
Nem,még nem de ma olvastam a neten hogy sokaknak bevált.Magyar termék?Kaphato.e kulfoldon?
Jaj nagyon remélem hogy segiteni fog nekem is ha megtudom venni kulfoldon.Ma vettem egy deot a rexonátol egy friss kiadás maximális védelem az a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!