Hogy kell hónalj- és fanszőrzetet borotválni?
Gondolom magában a kérés nagyon hülyén nézhet ki, de komolyan nem tudom. Én eddig még soha nem borotváltam egyiket sem, nem is zavart soha, mivel szerintem ez így természetes, csak a barátnőm múltkor megemlítette, hogy jobban örülne neki, ha leborotválnám.
Nagyjából ilyenekre vagyok kiváncsi(Lehet kicsit hülyén fognak hangzani) :
-Rendes borotvával kell, amivel arcszőrzetet borotválok?
-Oda is tegyek borotvahabot? o.O
-Vagy lehet elektromos borotvával?
-Ha leborotválom akkor gyorsabban fog nőni? Mert azért nemigazán tervezem 3naponta leborotválgatni x.x
Elhiszem, hogy ezek tényleg hülyén hangozhattak, kicsit kínos is volt ilyen kérdést kiírni, de tényleg nem tudom, hogy kell.
Normális válaszokért előre is köszi!
Ja és akinek az arcszőrzet részből nem tűnt volna fel, fiú vagyok.
Heló!
Leírom, hogy miként szoktam és mi a tapasztalatom (elvégre azt nem tudhatom/mondhatom meg neked, hogy mi a kényelmes, elfogadható számodra)
Hónaljat géppel, a legrövidebbel lenyírom, aztán hagyom nőni. Időnkéntszoktam leszedni, mikor már elég nagy.
Átmész rajta géppel és kész.
Lennt is gépet szoktam használni, azt is időnként nyírom, akkor úgy 0,6-1cm-esre lenyírom és kész. Esetleg annyit még, hogy hagyomáányos borotvával - én archoz és ehhez is egypengés, hagyományos borotvát használo. Van, aki ezzel hozzá se mer érni lennt, ert parázik, én meg egyszerűen tudok borotválkozni és no para :).
Szerintem egyik helyen e szedd le teljesen, mert idegesítőek a ksi sörték, kipattogzik a bőröd - főleg lennt...
Az én bartánőm azt szereti, ha szőrös vagyok, ahogy mondani szokta "nem kisgyerekkel akar együtt lenni", ahogy én is úgy tartom, hogy a férfi szőrös.
De ha te úgy érzed, hogy teljesen le kell borotválnod magad abarátnőd miatt. akkor kezd géppel és a végén borotvahab használatával borotváld le.
Bár csak elég lesz neki az, hogy ha kcsiit megnyírod magad - ez alap lenen egy kapcsolatban.
Az előző válasz is hasznosnak hangzik, de ahogy én szoktam, a rendes borotvámmal amivel az arcomat is borotválom ( csak másik borotva fejjel, zuhany alatt ( így nem kell borotva hab és nem patagzik ki ), de lehetőleg ne eldobhatós tescos borotvával, a Gilette pengék igazán alkalmasak erre. Hónalj detto, teljesen simára megy vele, ha nem nézi meg centiről centire nem látszik semmi, lent teljesen sima érzés lesz.
És szerintem hangsúlyozd ki a barátnődnek valahogy, hogy ezt értette tetted, hátha értékeli! Sok sikert!
Nemhiszem hogy teljesen csupaszra szeretné, az szerintem már nagyon nem természetes, de ha neki úgy tetszik, akkor kicsit megnyírom.
Egyébként köszi szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!