Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hónalj szőrtelenítésről...

Hónalj szőrtelenítésről higiénés szempontból? Kinek mi a véleménye? A szőrős hónalj v. láb a cikibb? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

13/L vagyok,a hónaljam most kezdtem szőrteleníteni,de iszonyatosan fájdalmas :( Fáj,ég,tiszta piros,minden bajom van. Szóval úgy döntöttem,hogy szerintem május-június pólós időszakig nem szedem le!

Mi erről a vélemény?

2013. jan. 15. 19:57
 1/5 Ant39 válasza:
Mivel szőrteleníted?
2013. jan. 15. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a hónalj nincs szőrtelenítve,az cikibb.Egyébként tényleg mivel szőrtelenítesz? Epilátor,borotva,gyanta?
2013. jan. 15. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátnőm is csak akkor szőrteleníti,ha már jó idő van és látható.Ilyenkor csak ollóval lenyírja,hogy ne legyen hosszú.
2013. jan. 16. 07:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Borotva,most csináltam kb. 5-ödszörre(kb. 5-6 naponta) és most valamiért begyulladt,száraz,nagy fáj... :(
2013. jan. 16. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
A lábam csak akkor szoktam, ha látszódna. A hónaljamat nyáron mindenképpen, télen ritkábban. Hosszúra semmiképpen sem hagynám. Mondjuk én alapból is szőkés vagyok és kezdettől, kb 15 éve gyantázok mindenhol, így gyengült és ritkult is sokat.
2013. jan. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!