Szerintetek gáz? 15/l
Figyelt kérdés
Holnap fogok menni úszni. Szerintetek az gáz ha szőrös a lábam/kezem, de a hónom alja és OTT nem az. 15/l2012. dec. 12. 20:57
1/9 anonim válasza:
a víz alatt ki tököm fogja nézni, a klórmolekulák?
2/9 A kérdező kommentje:
Hahaha köszi most jót nevettem, de így viccen kívül belegondolva tényleg hülyeségnek hangzik a kérdésem
2012. dec. 12. 21:13
3/9 anonim válasza:
én mindig leszedem a szört úszásra,hetente megyek.szerintem nem is az hogy gáz,hanem rohadt igénytelen,fuj.
4/9 anonim válasza:
Borotváld le!!!
Még mamám is szokta,pedig Ö már 70 éves :))))
Nem néz ki valami jól a szörös láb,hónalj....
5/9 anonim válasza:
szerintem nem gáz, de ne borotváld inkább cukorgyanta ha akarod
6/9 anonim válasza:
A kar nem gáz ha szőrös... nehogy már még azt is szőrteleníteni kelljen. A lábadról meg borotváld le. Mondjuk alapból nem értem, hogy OTT szőrteleníted (aminek 15 évesen semmi értelme), a lábadat meg nem szoktad??? Fura.
8/9 anonim válasza:
a lábadat azért illene szerintem leszőrteleníteni.
9/9 anonim válasza:
miért pontozták le aki azt írta hogy borotváld le? CSUBAKKÁÉK? a legtöbben akik tanácsolták le vannak.O.o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!