Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet netről rendelni...

Hol lehet netről rendelni olcsó, de egyben jó minőségű műköröm építéshez cuccokat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi számít neked olcsónak?
2013. febr. 10. 16:04
 2/6 A kérdező kommentje:
hát pl crystal nails 5ml-es zselé 2250ft.. azaz 5ml elég kevés és szerintem drága is :D
2013. febr. 10. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyanítom nem vagy szakmabeli, már a crystal nails-es példából kiindulva (a kérdésedről nem is beszélve). A crystalnal levő anyagokkal megegyező minőségű cuccokat más cégeknél olcsóbban tudod megkapni, a cn kicsit túlárazta már magát. De ez csak apróbetűs rész volt.

Netről pl. webáruházakból lehet rendelni, abból viszont rengeteg van. Vaterát meg hasonló okosságokat felejts el, mert az ott kapható csomagok minden, csak nem jó minőségűek.

Egyébként zselét szeretnél vagy porcelánt, esetleg lakkzselét?

2013. febr. 11. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Zselét szeretnék mindenféleképpen. Végül a crystal nailstől rendeltem, mert most féláron vannak dolgok. Vateráról nem is akartam.. :D Nemtudom, hogy honnan lehetne még.
2013. febr. 13. 11:24
 5/6 anonim válasza:
Szia! Én 2 éve a teszveszről rendelem a műkörmös dolgaimat. Díszítők, ecsetek, színes zselék. moona13- felhasználótól. Szuper dolgai vannak és nagyon olcsón, korrektek. 2-3 napon belül postázzák is csak ajánlani tudom. Én is régen CN-el dolgoztam de egyszer kiprobáltam és azóta nem is váltottam. :)
2013. febr. 13. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2013. febr. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!