Tudtok olyan műköröm uv építő/ díszítő zselét mondani ami nem az eget verő divat márkák árain csengenek?
Használom. A medium clear a kevencem. Jobb a tapadása, mint sok "nevesebb" zselének.
Mondjuk árban ez is majdnem cn, viszont ha tényleg nem akarsz gagyival dolgozni, áldozol rá. A nagyon olcsó zselék azért nagyon olcsók, mert gáz van velük. Vagy sárgul, vagy törik, vagy akármi is lehet...
Megéri költeni rá, mert sok csalódástól kíméled meg magad.
Jó még a pearl is, de abból már olyan sokféle van, hogy nem tudok így pontosan mondani melyiket használd, és én főleg porcelánozok.
Én pearlt használok. Kb. ez is cn minőség, de minden építője ugyanannyiba kerül. Franciánál nagyon szeretem alapnak a fiber pinket, fedésnek fiber cleat vagy hard pink. Ez utóbbit olyan gyönyörű egyenletesre lehet eloszlatni, hogy szinte nem is kell felület igazítás. Fehérben imádom a builder white-ot, ez közepes sűrűségű, szépen terül, a színesei is nagyon szépek, és gyorsan kötnek.
Szívesen segítek még, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!