Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez a koromlakk?...

Hogy tetszik ez a koromlakk? Fiuk, lanyok? Mi a velemenyetek rola?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ez izléstelen.
2013. febr. 10. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Ronda. ;)
2013. febr. 10. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:
nem tudom ti,hogy vagytok vele,de engem már lassan a világból kilehet kergetni ezekkel a neon színekkel...
2013. febr. 10. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Ne hallgass azokra akik szerint ízléstelen.

Én ugyanúgy el tudom képzelni egy plázap.csán mint egy deszkás csajon vagy egy kosztümös miniszoknyás irodában dolgozó nőn. Max egy nagyon visszafogott csajon nem tudom. De igazából tökmind1, ha neked tetszik akkor hazsnáld nyugodtan, a fiúknak ez a sokadik szempont (bár az mondjuk fontos, h szép és ápolt legyen a lány keze+körmei és erre mondjuk jó hatás a körömlakk)

22/F

2013. febr. 10. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Tegnap vettem ilyen színű lakkot :D Nem szeretem a neon színeket, de ez tetszik nagyon, és én nem vagyok se plázacica, se szolis, se ribi, csak egy átlag lány...Szerintem vegyél mert nagyon jó :)
2013. febr. 13. 13:40
 16/16 bogcsika22 ***** válasza:
nekem nem tetszik nem szeretem a rozsaszin koromlakot ha sotetebb lenne akkor talan jobb lenne
2013. febr. 17. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!