Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, melyik...

Mi a véleményetek, melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés
melyik helyesebb, csinosabb?
2011. márc. 24. 23:15
 1/7 A kérdező kommentje:

egyes

rockerek.hu/julus

kettes

www.ld50.hu/users/dArkAngel.

2011. márc. 24. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
az elsö
2011. márc. 24. 23:21
 3/7 A kérdező kommentje:

a csajok arca a lényeg, írjátok oda a számot, a nevet, vagy a linket, akinek valamelyik tetszik az írja meg hogy mi tetszik benne, és hogy miért tetszik jobban, mint a másik lány fotói

köszi

2011. márc. 24. 23:38
 4/7 A kérdező kommentje:
ja azt is megírhatjátok h mely képek tetszenek csak
2011. márc. 24. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyik lány sem tetszik..de ha választani kéne akkor a kettes.

Viszont van pár fotó ahol elég szépek a lányok:

Az egyesnél:

user_9222927_1163017534403 - julus képe..az első kép.Itt még helyes arcú,mosolygós lány..Itt még olyan természetes szépség.A többi képen nem tetszik.

A kettesnél:

[link] Itt azért tetszik,mert természetes,spontán fotó.

[link] Itt tetszik hogy olyan fiatal..

[link] Ez a kép a legjobb.E kép miatt mondom azt,hogy ha választani kéne akkor a kettes lány a szebb.

23/F

2011. márc. 25. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:

kettes

:)

2011. márc. 25. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:

lehet buta vagyok de az egyik a pasim exe, a másik pedig én vagyok

a csaj aki rockereken van fenn ő az ex, én pedig vagyok a második, az ld50 en vagyok fenn dark angel néven

hát azért nem írtam ezt le korábban, mert nem akartam, hogy befolyásoljon akárkit is

amúgy nekem is az a duci mosolygós kép tetszik a legjobban róla, mert olyan jó ott ak isugárzása, de a többi képen nagyon szép óriási szemei vannak, pont azért mentem fel olyan oldalra, ahol aj obbk épei vannak kinn, mert az kihívás, kivncsi voltam hogy a szebb, dögösebb fotói mellett milyenek az esélyeim a közvélemény előtt hogy őszinte legyek

azt is tudom h kár másokhoz hasonlítgatnom magam, pusztán kiváncsi voltam :)

elfogadom akárkinek akármilyen is legyen a véleménye, és köszönöm az őszinte ávlaszokat, és ha bóknak szánták azt isk öszönöm :)

nekem tetszik még a piros fekete fűzős képe, ahol éppen tükörben fényképezkednek, tetszik a papok és prostis képe is, meg ahol pettyes szoknyában van, tetszik a napszemüveges képe, csak az a baj h kicsi, dem ásik oldalon láttam nagyban is, de nem tudom belinkelni sajnos

vagyis nem nyitja meg

ott nagyon szép piros az arca meg a szája is szép

meg az a közeli fotója ahol lilás tépett a haja és kicsit oldalról van a fotó, de arckép

tetszik a tükrösk épe, ahol sötéten ki van sminkelve, sztem ott szépre meg van csinálva a szája

van akinek bejönnek ezek a dark dolgok, igaz én vékonyabb vagyok, de nekem nem nagyok a melleim, és szeretnék husisabb arcot is

meg nagyobb szemeket

2011. márc. 25. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!