Mennyire fáj a Fogszabájzó?
Sziasztok,
13 éves vagyok Márciusban lesz Fogszabájzóm. Mennyire Fáj mikor felrakják ( érzékeny tipus vagyok ) és utánna mikor tudok megint rendesen enni?
Mindenkinek köszönöm!
Ha még tudtok információkat nyugodtan írjátok le!
Köszönöm
Nekem nemrég vették le(hála az égnek)
Mikor felrakják nem fáj, csak sokáig tart, kicsit kellemetlen érzés+ a nyálelszívó egy idő után majd megőrjít.
Ezután, kicsit fura érzés lesz 1-2 napig + mivel az a drót ami benne van az eléggé húzza a fogaidat, így, nem akarlak elkeseríteni, de kb 3 hétig puha kaján/leveseken kell élned.
Utána természetesen mindent ehetsz majd.
Ezek után majd mikor "erősebb" drótot kapsz, akkor 2-3 napig (asszem) megint leveseken fogsz élni.
Én legalábbis így emlékszem, nekem majdnem 3 évig volt, fent ez alatt kaptam kb 2-3 hónapra egy ilyen műanyag valamit, ami miatt nem tudtam bezárni a szám, ilyet csak akkor kapsz, ha van kereszt harapásod, úgyhogy nekem lehet,hogy az hosszabbította meg a "leveses heteket".
Nagyon köszönöm mindenkinek.! :)
Örülök hogy ennyi időt szakítottatok rám.
első dolog: a fogszabályzó LY-al van
egyébként nekem csak akkor fájt amikor felrakták, akkor 5 napig nem tudtam rendes kaját enni, csak pépeset... aztán utána már jó volt... amikor húznak rajta, nekem akkor sem fáj... egyáltalán nem fáj (tudom, van akinek ugyanannyira fáj mint amikor felrakják, de én a szerencsésebbek közé tartozom)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!