Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a Fogszabájzó?

Míra.4 kérdése:

Mennyire fáj a Fogszabájzó?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

13 éves vagyok Márciusban lesz Fogszabájzóm. Mennyire Fáj mikor felrakják ( érzékeny tipus vagyok ) és utánna mikor tudok megint rendesen enni?

Mindenkinek köszönöm!

Ha még tudtok információkat nyugodtan írjátok le!

Köszönöm

2013. febr. 9. 10:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.nekem nem a szájpadlásomon kötött ki. elsőnek nekem is helyet csináltak,fogat húztak, lett egy rés ahol elfér a szemfog,mert az fontosabb fog mint a 4-es fog ezért azokat kihúzták.az egyik szemfogam sikeresen magától aa helyére ment,a másiknak rossz volt fekvése stb. igy a szájpadlásomat felmetszették hogy kint legyen a szemfog ,ráraktak egy breket szerűséget,és fokozatosan a helyére húzták. nekem is azt hitték hogy majd magától odamegy,még régebben,és csak éjszakai fogszabit adtak,de semmi változás nem volt, így elmentünk egy magánrendelőbe, ahol rögtön mást csináltak.persze mindent fokozatosan,de több értelme volt mint az éjszakai
2013. febr. 10. 23:28
 12/12 A kérdező kommentje:
:)
2013. febr. 11. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!