Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit költötök az alábbiakra...

Mennyit költötök az alábbiakra összesen 1 hónapban?

Figyelt kérdés

Fodrász (akár otthoni hajfestés)

Műköröm vagy festett saját

Műszempilla

Műszemöldök

Kozmetikus, csináljon bármit

Ruha, cipő, ami nem létszükséglet, csak "tetszett"

Szolárium

Botox, ajaknagyobbítás, egyéb szépészeti beavatkozás

Esztétikai fogászati beavatkozás

A kérdés nemtől függetlenül bárkihez szól.

tegnap 21:03
A kérdező szavazást indított:
Semennyit
0-5.000
5.000-25.000
25.000-50.000
50.000 fölött
16 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Mindent megcsinalok magamnak sajatkezuleg ezek kozul. Az alapanyagot sose szamoltam ossze.

Botox,3 havonta. Mukorom cucc 2 havonta 15 k vagy ami meg megtszik. Hajfestek 5 k havonta, (hetente -2 hetente festem)

3 havonta 4-5 ml hialuronsav kb v tobb v gyakrabban arctoltes,

Muszempilla muszemoldok szoli fogfeherites sosincs.

Cipo ah kedvem tartja. Raszoktam 1 marka sneakerjeire . 40 /par akciosan,ujonnan 90-100. Ah kedvem tartja.

Ruha ah kedvem tartja. Ami megtetszik,mindenkepp megszerzem magamnak . Dolgozok eleget.

Meg sose szamoltam ossze. Mindig csak a sajat penzem koltom,soha nem fizettetek ki ilyet az aktualis patommal.

tegnap 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szépészeti szolgáltatások nem kellenek. Magamnak csinálom pl a hajam meg a szemöldököm, de nem összeg amit költök rá. Szerintem lassan egy éve használom ugyanazt a pár ezer forintos szemöldökfestéket meg hajszőkítőt.

A ruhákra meg a "csak úgy megtetszik" dolgokra viszont sajnos sokat költök. Mentségemre szóljon, hogy sokáig nem nagyon vettem ilyesmiket magamnak, úgyhogy már egy ideje az alapdarabok beszerzésén fáradozom. Viszont olyan silány minőségű sok cucc, hogy egy szezont jó ha kibír és vehetek újat. Emiatt mindig kell valami épp szezonálisan. Ugyanakkor ezeket "létszüksegletnek" nem nevezném. Mert pl attól hogy épp kiszakadt a fekete farmerom, van sok másmilyen anyagú, fazonú nadrágom amit hordhatnék. De fogok venni magamnak másik fekete farmert mert szeretem hordani. A cipőket is nagyon tudom gyilkolni mert általában egyet hordok, jó ha kitartanak így fél évig.

Sminkelni alig sminkelek, de sokszor el tud csábítani egy szép rúzs vagy egy jó highlighter. Ez is olyan, hogy általánosságban jó nekem az Essence, de ha nagyon megtetszik egy Lancome akkor megveszem.

Sajnos szerintem egy havi 50 körül simán el tudok költeni átlagban így. Ami tudom hogy sok, próbálom is visszafogni magam. De amúgy meg ha azt vesszük hogy egy normális cipő 20-30 körül indul, 5 db bugyi 9000 Ft, egy olcsóbb thermo harisnya 2500, akkor rohadtul nem nehéz ennyit elszórni. És volt hogy próbáltam spórolni, és a Pepcoban vettem bugyit a Tezenis helyett, de 2 hónap után már foszlik szét. Vagy vettem cipőt fast fashion boltban 10.000-ért, egy hónap után levált a talpa.

tegnap 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Itthon festem a hajamat, a hajfesték jobb minőség, olyan 5 e körül van.

Rövid hajam van, havonta-másfél havonta vágatom. Ez olyan 6-7 ezer.

Ruhát ha veszek, az ritkább mint havonta, általában a Vintedes pénzt használom, szóval ha ki kell toldani mondjuk 2500 kb.

Az összes többit vagy itthon, vagy nem szoktam

Egyébként mi a túró az a műszemöldök? 💀

Már azt is ragasztanak?

Az enyémet én pont ritkítani szoktam, hogy ne össze-vissza nőljön.

tegnap 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!