Szerintetek szépek a vörös hajú szeplős nők?
Figyelt kérdés
Röviden: Céges bulink volt,így a párom is megismerhette a munkatársaim,otthon beszélgettünk róluk ki milyen stb...és a párom szerint az egyik munkatársnőm (aki természetes vörös hajú és totál szeplős)szép.Hát meglepődtem,annyi ténylegesen szép nő volt ott és erre a pulykatojásra" mondja,hogy szép....Kicsit össze is vitáztunk ezen.2013. febr. 8. 17:17
11/20 anonim válasza:
8!Én vörös hajú vagyok és szeplős.Akkor most akasszam fel magam vagy mi?Érdekesmód sosem nevezett még senki pulykatojásnak,és érdekesmód mindig is vonzottam a pasikat mint a mágnes.Persze ez nem azt jelenti hogy mindenkinek tetszek.És felnőtt érett férfi amúgysem a hajszín alapján dönt.Kérdező te pedig ne akadj ki azért mert párod szerint szép,csupán egy férfi máshogy néz egy nőre mint egy nő,teljesen máshogy látja és nincs ezzel baj.
12/20 anonim válasza:
A vörös haj nem tetszik, a szeplőket viszont szeretem. Mondjuk csak ha csak az orron meg az arcon vannak, mikor már az egész feje és teste olyan egy nőnek az annyira nem tetszik.
13/20 anonim válasza:
10-es, igazad van, az a nő már nem pulykatojás, hanem olyan, mint aki ventilátorba nézett, valami borzalom. Azért kevés az a nő, aki ilyen adottságok mellett Miss Universe-nek néz ki, a kérdező munkatársa is gondolom a rosszabbik fajtából van.
14/20 anonim válasza:
Ez személyfüggő,lehet ebben a kategóriában is nagyon szép egy nő,barátnőm is született vörös,de az emberek 90%-nem mondaná meg róla,hogy eredeti...ugyan is ő barnul nyáron,igaz szeplői is vannak,a szempilláit feketére festeti és sminktetovált a szája-gyönyörű.30-feletti már de feszesebb a teste mint a 20-as korosztálynak.Régen én is utáltam,míg meg nem ismertem és nem lettünk barátnők,ugyan is kedves,humoros,vagány csaj és különleges.A szépség tág fogalom és megfoghatatlan.
15/20 anonim válasza:
Ez olyan gyerekes viselkedés egyébként.Vannak ronda nők is fekete,szőke,barna hajjal.Nem hajszíntől függ.Ha meg ezen vitázol el kéne gondolkodni ki a pulykatojás,végül is a párod felnőtt ember el tudja dönteni mi számára a szép és mi nem az.Ne akard ráerőltetni a te véleményedet.
16/20 anonim válasza:
Én szeplős festett vörös (tűzpiros) hajú vagyok, nincs extra jó testem, az arcom önmagában sem szép mert sok a bőrhibám, mégis bomlanak utánam a férfiak, imádják a hajamat, szerintük nekem vörösnek kellett volna születnem.
Remélem nem ez a heted legnagyobb problémája, hogy nem egyezik nők terén az ízlésetek a pároddal.
17/20 anonim válasza:
Igen szépek. Te pedig irigy vagy!
18/20 anonim válasza:
na 8-as ha ezt mondod akkor én kíváncsi vagyok h te hogy nézel ki.. küldj magadról priviben egy képet
19/20 anonim válasza:
Ja szépek! Sokkal jobbak, mint a fekete boszorkák!
Kérdező! Szakítottatok már? Sikerült a párodnak meghódítania a kis vöröst?
20/20 rolika98 válasza:
Azért nem Pulyka tojásozni kénne mert neked nem tetszik. És még barátnője vann pff. Ki vagy te dikkk.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!