Röviden: Céges bulink volt,így a párom is megismerhette a munkatársaim,otthon beszélgettünk róluk ki milyen stb...és a párom szerint az egyik munkatársnőm (aki természetes vörös hajú és totál szeplős)szép.Hát meglepődtem,annyi ténylegesen szép nő volt ott és erre a pulykatojásra" mondja,hogy szép....Kicsit össze is vitáztunk ezen.
Nekem se jönnek be, de valakinek szépek az ilyen nők. Nekem pl. az északi típus se tetszik, tehát fehér bőr, tejfölszőke haj, nagyon világos szem, viszont ismerek olyat, akinek az a zsánere.
Na, pl. szerintem ő baromi ronda, mégis szupermodell.
2013. febr. 8. 17:25
3/20 anonim válasza:
Szerintem éppúgy, ahogy a más hajszínűek közt, a vörösek közt is vannak szépek és kevéssé szépek. A szeplő meg megintcsak ízlés kérdése. Érdekesnek mondanám inkább, nem klasszikusan szépnek.
2013. febr. 8. 17:41
4/20 anonim válasza:
Ez is megint csak olyan, hogy személytől függ, hogy kinek mi a szép. Nem tudom mit akadsz ki azon, hogy a párodnak tetszett az a munkatársnőd. Eléggé az irigységet érzem sugározni a kérdésedből :)
Ez a "pulykatojás" duma meg csak jobban bizonyítja, hogy féltékeny vagy a munkatársnődre.
Egyébként szerintem is tudnak szépek lenni, Karen Gillan pl :)
2013. febr. 8. 17:56
5/20 anonim válasza:
Szerintem elég gáz mindenkire rávágni, hogy féltékeny, csak azért, mert van, akit rondának tart:) Nagyon kevés, aki ilyen adottságokkal szép és nem olyan, mint valami boszorkány.
2013. febr. 8. 18:07
6/20 anonim válasza:
"Nem tudom mit akadsz ki azon, hogy a párodnak tetszett az a munkatársnőd"
Na, krikszkraksz meg még férfit se látott:D
2013. febr. 8. 18:08
7/20 anonim válasza:
6-os: A kérdező azt írja, hogy kitárgyalták a munkatársait. Ha a kérdező azt kérdezte a párjától, hogy ki volt szép, akkor azt kellett volna hazudnia, hogy senki?
Elég álszent egy kapcsolat lenne... bár ahogy látom a kérdező nagyon könnyen felhúzza magát a dolgokon.
2013. febr. 8. 18:22
8/20 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten csúnyák a vörös hajú nők, festettben sem tetszik, nemhogy eredetiben. AZ a legrosszabb, ha a szemük is valami savószínű hozzá (kék, zöld). De megdöbbenve tapasztaltam egy-kétszer, hogy vannak olyanok, akiknek ez tetszik. El kell fogadni, hogy mindenkinek más tetszik. Nekem pl. nőben és férfiben is kizárólag a fekete/sötétbarna hajú és szeműek tetszenek.
2013. febr. 8. 18:38
9/20 anonim válasza:
Lehet szép, meg lehet ronda, arctól függ, de minden esetre nagyon különleges. Én nagyon örülnék, ha ilyen "pulykatojás" lennék, nem megszokott. A kishúgom ilyen, úgyhogy elvileg én is lehetnék vörös hajú és szeplős, nagy kék szemekkel, de barna hajú és szemű vagyok, szeplők nélkül.
2013. febr. 8. 19:02
10/20 anonim válasza:
A vörös haj a legritkább, a szeplők különlegessé teszik az arcot, szóval összességében ezek egy szép nőt csak még szebbé tesznek. pl ez a "pulykatojás" gyönyörű: [link]
A szeplők nélkül csak egy átlagos lány lenne a sok közül akit talán észre sem vennék.
De mit kell azon vitázni hogy a párodnak az tetszik? Nehogy már ráerőltesd a te ízlésed...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!